Nyt år - med nye muligheder, projekter og masser af inspiration

Slået op af Helene Juul den


Så skriver vi 2014 ... sjovt som man altid lige skal vænne sig til at skrive sådan nogle nye tal, ikke?

Jeg skulle hilse og sige at man også skal vænne sig til at gå på arbejde igen efter 14 dages henrivende skøn juleferie, fyldt med afslapning, ro og masser og syning ... og joh altså (naturligvis) også en del arbejde for som selvstændig kan man sjældent tillade sig at hvile alt for meget og alt for længe på laurbærene. Først og fremmest skulle der jo laves status; alt i butikken skal tælles ... og jeg skulle hilse og sige at der er MEGET.

Og så skulle der jo udarbejdes kursusprogram for forår-sæsonen i butikken. De sidste aftaler om kurser med eksterne kursusgivere kom i hus lige op til julen og jeg synes selv at det er et SUPER spændende program med stor alsidighed, som jeg har fået stykket sammen til mine kunder. Det kommer på hjemmesiden i dag eller i morgen, så tålmodighed lidt endnu ;-)

Der er dog liiiige 2 kurser som jeg får lyst til at "slå lidt på tromme for" ... og det er endda kurser, som først ligger i efteråret, men jeg har netop fået halet aftalerne ENDELIGT i land ... og jeg er utrolig glad og stolt over at kunne præsentere ikke bare én men hele to dygtige og internationale designere og undervisere. Så selvom kurserne egentlig til efterårets kursusprogram, synes jeg lige at I skulle  have en mulighed for et lille ”snigkig” på hvad jeg går og planlægger for jer. Det kunne nemlig godt blive aktuelt for de af os, der tilhører det arbejdende folk, at vi skal bede om en fridag eller to i den forbindelse ;-)

I september, nærmere bestemt mandag den 22. september kan du hos Helene Juul Design komme på
kursus med den verdenskendte designer og underviser Sue Daley fra Australien … damen, der har gjort syning i hånden over pap populært i hele verden, selv i USA, hvor man jo traditionelt mest har syet ”på amerikansk” (uden papskabeloner). Sue Daley rejser rundt i hele verden … og i september kommer hun altså for første gang til Danmark og ligger vejen forbi Århus-kanten (på vej hjem fra en kursusturné i Norge).


Sue kommer én eller to hverdage,  mandag 22. (og evt. tirsdag den 23.) september, hvis der er basis for at lave 2 kursusdage. Ifølge planen vil der om mandagen vil være kursus i et af hendes nye designs ”The Waggon Wheel Quilt”.


 og samme dag kan man efterfølgende også tilmelde sig et ”Trunk Show” senere samme dag (Dkk 100,- ), hvor Sue viser sine mange smukke quilts. Er der basis for 2 kursusdage (det vil vise sig efterhånden som tilmeldingerne kommer), vil det være ET ANDET af Sue’s smukke designs, der undervises i på 2. kursusdag. HVILKET er ikke besluttet endnu.


”The Wagon Wheel” indeholder en kombination af teknikker; needleturn qpplikation, omvendt appliaktion og håndsyning over pap. Quilten måler 61”x 61” (ca. 155x155 cm).

Kursusafgift for 6 timers kursus, Dkk 525,-. Dertil skal lægges udgift til mønster til "Waggon Wheel" (inkl. alle skabeloner Dkk 550,-. Inkl. i kursusprisen er der en let frokost samt eftermiddagskaffe/ the & kage.

Bemærk: undervisningen foregår på engelsk med oversættelse efter behov

Kursussted ”Et eller andet sted” i Kolt, Hasselager eller Hørning, afhængig af deltagerantalOg igen i oktober slår vi dørene op for et helt særligt kursus. Denne gang et weekendkursus.
Norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts kommer nemlig og giver kursus hos Helene Juul Design for 4. gang. Ligesom sidste gang hun var her (oktober 2012) bliver dette en weekend fyldt godt selskab, med stitchery (eller broderusk som Wenche jo kalder det) samt  julehygge, da temaet atter en gang er jul.


Denne gang er det noget af en verdensdame, der kommer idet Wenche i 2014 lancerer sin første stofkollektion ”Winterfall” for det japanske firma Lecien (og muligvis også en 2. kollektion), så selvfølgelig vil det være muligt at købe Wenches flotte julekollektion ligesom hun naturligvis har designet en del mønstre, der passer til stofkollektionen, Winterfall (billede herunder)


Er der ikke basis for at sætte 2 broderusk kurser op, er det muligt at der bliver et andet kursus om søndagen, ligesom sidste gang Wenche var her, hvor vi syede toilettasker på dag 2.

Kursets varighed 1 lørdag eller søndag á 6 timer 

Datoer Lørdag den 4. oktober & søndag den 5. oktober 2014

Klokkeslæt kl. 10.00-16.00

Kursusafgift Dkk 599,- Inkl. i kursusprisen er der 3 gratis broderusk mønstre, specieldesignet til kurset samt en let frokost samt eftermiddagskaffe/the & kage.
Kursussted ”Et eller andet sted” i Kolt, Hasselager eller Hørning, afhængig af deltagerantal


Selvom disse 2 kurser først ligger i efterårssæsonen og vi først skal til at starte på forårssæsonen nu, så er det altså muligt allerede nu at FORHÅNDSTILMELDE sig og sikre sig en plads. Send mig bare en mail.

God weekend, Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.