Det var kattens...

Slået op af Helene Juul den

som sådan en 1. januar kan være forbi i rasende fart.

Nå, ja men det var da også langt ud på natten før vi fandt vores senge ... og det betød at hele dagen blev forrykket  ... morgenmad ved 11-tiden, frokost ved 15-tiden .. og tja, så må vi se hvornår vi får lyst til "aftensmad". Det bliver under alle omstændigheder noget let. Der er stadig æg, rejer og laks, så det bliver nok noget i den stil.

... og æv, i morgen er det hverdag igen.
Eller dvs. skolen starter, både for mig og mine unger. Butikken holder stadig lukket et par dage endnu. I finder mig "på pinden" igen tirsdag den 7. januar.

I dag har jeg lagt sidste hånd på mit kursusprogram, men nu gider jeg ikke arbejde mere for i dag, så det bliver først lagt på nettet i morgen eller fredag. Men, jeg kan da afsløre så meget at det er et rigtig godt program som jeg og mine undervisere har stykket sammen til jer.

... og bare for at have lidt billeder med i dette blogindlæg kommer her et par helt dugfriske fotos af vores 2 skønne katte-piger, Cindy og Lea. Cindy er den udadvendte og menneske-glade kat, der elsker at gøre sig til foran kameraet. Lea er langt mere sky og foretrækker katte fremfor menneske selskab og ofte søger alene. Her er hun "fanget" i vasketøjskurven.

 
 
 
 
 
Alle fotos er naturligvis af husfotografen
 

Del dette opslag



← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.