"Byggemateriale" - "Building materials"

Slået op af Helene Juul den

Der kom et brev fra USA i dag. Det kom fra en af mine søde quilteveninder, Dawn, som har set at jeg er igang med mine "kasser" (læs Tumbling Blocks) og derfor har sendt mig nogle "rester" til at inkludere i projektet.
Her er Dawns "rester" sammen med den stak kasser jeg har syet og riet indtil videre. Dawn er en meget dygtig quilter, elsker antikke quilts og reprostoffer som jeg og har desuden en stor samling af antikke quilts, toppe og blokke samt gamle syartikler. Hun er fornylig begyndt at blogge, tjek hendes blog Collector With a Needle ud. Den er et besøg værd!

Dawn er desuden et meget kreativt menneske ... se lige et nydeligt kort hun selv havde lavet:

 Den første arbejdsuge efter en dejilg lang Påskeferie er nu overstået (min weekend starter jo først lørdag efter lukketid i butikken). Det er ikke blevet til ret meget syning i denne uge, men jeg kan da vise nogle ting, som mine kursister på mit kursus "Håndsynings Klubben" har lavet.

Her er Inger (non-blogger) med starten på en "Inner city", som hun har lavet efter mit kursusoplæg. Bliver det ikke flot?
Og her er Annemettes (non-blogger) sekskantsblokke:
De fleste af stofferne 1800-tals reprostoffer er fra Helene Juul Design. Annemette har planer om at alle de blokke hun laver på dete kursus skal ende i samme quilt og har derfor valgt en palette, som hun konsekvent kører igennem alle blokke. Herunder kan de se de 2 blokke hun syede efter oplægget, der handlede om romber/diamanter. Det er også kasser, men syet sammen således kaldes mønstret "Seven Sisters".Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.