Ugens Darling - amerikanske præsidenter

Slået op af Helene Juul den

Denne uges Darling er i høj grad inspireret af det amerikanske præsidentvalg, der løber af stablen i dag.

billede lånt her


Demokraternes Barack Obama kæmper imod republikanernes Mitt Romney om at få lov til at få en valgperiode mere i Det Hvide Hus.

billedet lånt her
 
Barack Obama er landets 44. præsident .... og stod det il mange her i Europa, skulle han have lov til at få sit job forlænget. Det har været skønt for en gangsk skyld at have en intelligent og veltalende mand i spidsen for Den Vestlige Verden - og skønt at se, at man nu ENDELIG 150 år efter Den Amerikanske Borgerkrig virkelig kan "blive til noget" og leve den Amerikanske drøm ud i "Guds Eget Land", selvom man er født sort, er vokset op med en enlig mor .... og hedder Hussein til mellemnavn.

billedet lånt her

Ugens Darling i denne uge er derfor ikke bare ét men hele 2 forskellige stykker stof. De har dog det tilfælles, at de begge har print af amerikanske præsidenter.

Det første stof har et print af Amerikas allerførste præsident George Washington. Det er designet af Windham for Nancy Gere og er et meget tidligt reprostof, ca. 1810. Læs mere om stoffet på butikkens hjemmeside
 
Det næste stof er ligeledes fra Nancy Gere/Windham men er en noget senere reproduktion, ca. 1910. Læs mere om det på butikkens hjemmeside.
 
Ingen af stofferne er nye. Jeg har haft dem et stykke tid i butikken ... og indrømmet ... det er ikke dem, som stryger uden af døren. Mange har rystet på hovedet af mig, når de har set stofferne, for hvad skal vi dog med sådan nogle her i Danmark??? "Og så er de forøvrigt grimme ..."
 
Det synes jeg ikke de er. Jeg synes det er HERLIGE stoffer og når man nu gerne vil være selvudråbt "repro-ekspert" i andedammen og gerne vil kunne tilbyde et BREDT udvalg af stoffer, som man havde i "gamle dage", så er det også NØDVENDIGT at have den slags.
 
... og hvad kan man så bruge dem til? Joh, jeg har en ikke endnu udført drøm om at lave et projekt i gråt og rosa og sort med George Washington ... og stoffet med præsidenterne i felter på bordeaux bund har jeg allerede brugt til en fin hexagonblok, hvor jeg har "fuzzy-cutted" præsidenterne, så de danner "en blomst". Fint, ikke? ;-)
 
 
God valgdag/aften/nat til alle amerikanere
billedet lånt her

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.