Så er Victorian Sampler, del 3 på hjemmesiden

Slået op af Helene Juul den

Hellere sent end aldrig som man siger. Som altid på denne tid af året har jeg været godt hængt op ... endnu mere end ellers da jeg både har været en tur på lejrskole i Tyskland med min 8. klasse samt har været ude og været censor, så de sidste 14 dage er bare forsvundet og der har ikke været tid til at passe butikken (som jo er mit sekundære job). Håber det tilgives?

Nu har jeg arbejdet mig igennem de fleste mails (der lå lige 300 af slagsen til mig da jeg kom hjem) og har forhåbentlig fået svaret på det som skal svares på og sendt de bestillinger ud, der lå da jeg kom hjem.

Jeg har også fået skåret stash abo og sendt fakturas ud på disse ... og er nu kommet til butikkens gratis BOM Victorian Sampler.

Her er et billede af blokkene til 3. del af "Victorian Sampler"


Klik her for at gå til siden, hvor blokkene kan downloades fra

Igen denne gang har jeg tilføjet 9 nye stoffer; 4 røde, en blå og en brun samt 3 forskellige lyse/shirtings. Desuden er den sorte fra pk. 2 brugt igen

For de af jer, som abonnerer på en stofpakke bliver prisen altså igen Dkk 324,- + evt. porto

Gem stofferne, da pk 4 ikke indeholder helt så mange nye stoffer, da nogle af stofferne fra de foregående pakker, bruges igen.

De af jer, der abonnerer på stofpakker ... I hører snarest fra mig ifht fakturas! :-)

fortsat god søndag til alle,
Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.