Ferietid!!!! - BUTIKKEN LUKKET I UGE 27 - 28 - 29

Slået op af Helene Juul den

SÅ er det ferietid her ... og jeg må erkende, at NU når jeg ikke mere, hvis jeg også skal nå at blive klar og pakke til min ferie på Lolland hos mormor og morfar! Jeg skar og skar og skar og foldede og pakkede til den store guldmeldalje, men jeg har ikke nået at sende ret meget ud af "Gravity BOM" og den nye "Fancy Forest BOM". Nå, men de sidste fakturas kommer ud i løbet af i dag .... og de som er betalt når jeg er hjemme igen i uge 28 bliver sendt.

Det samme gælder stash abonnementet og Simply color abonnementet!

Jeg holder FERIE og butikken i Kolt er lukket .... det samme er netbutikken i princippet også de næste 3 uger, meeeen det kan ikke afvises at jeg kigger forbi min mail engang imellem. Ha' dog tålmodighed og regn med længere svartider end normalt ;-)

Jeg nåede lige at lægge lidt nyt stoffer ind i netbutikken .... man aner vist en vis form for tema her ;-)  

 

Se alle nyheder her

Rigtig god ferie til de af jer, som også skal til det nu. Hvis I skal holde ferie i DK som mig, så lad os krydse fingre sammen for at vi får bare en lille smule godt vejr ;-)Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.