Ondt i maven :-(

Slået op af Helene Juul den

Jeg har - meget ubelejligt - været sendt til tælling af et maveonde siden søndag :-(

Det gør ONDT i min mave (som jeg må indrømme ikke er helt så flad som den på billedet ... øh faktisk overhovedet ikke flad), jeg har kvalme og er USIGELIG træt.

Det var ikke lige hvad jeg havde planlagt sådan her oven på en dejlig Efterårsferie. På jobbet har jeg praktikant, der startede i mandags. Heldigvis en sød og fornuftig 4. års studerende, så hun klarer sig nok de dage her uden mig, men det ville da have været ideelt at være der ... og der er møde i aften, men det bliver altså også uden mig.

Af samme årsag er der LUKKET i butikken i morgen, altså ingen onsdags café!

Håber og regner med at være frisk igen snart og at butikken har alm. åbent igen fredag og lørdag.

Del dette opslag



← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.