Besøg af Åkjærgruppen fra Skive

Slået op af Helene Juul den

Torsdag aften kom en busfuld quiltedamer fra Skive på besøg hos Helene Juul Design. Husfotografen kiggede forbi og tog nogle stemningsbilleder. Her har han snuppet mig i en lidt  stresset stund, mens vi gik og gjorde klar til ryk-ind.
Det flotte tæppe, som jeg står med her, er Pias. Det har hun syet af en Jelly Roll efter et mønster i bogen Jelly Roll Sampler Quilts.

Pia havde indvilliget i, at bruge sin friaften på at gentage sin efterspurgte Jelly Roll demo fra 1. oktober. Det var så måske det forkerte publikum, der fik den oplevelse?! Der var høflig interesse, men så da vist heller meget mere ...
Under aftenes demo faldt en bemærkning til Pia om, at hvis hun kun ville lave noget, der gik stærkt, så skulle hun nok finde en anden hobby end patchwork! Tja, hvad skal man sige ... andet end at smarte sy- og skæreteknikker i inch efter amerikansk forlæg åbenbart ikke er kommet ud i alle afkroge af det danske patchwork-landskab! :-O

Det har Pia faktisk ikke fortjent. Pia er en ørn på en symaskine og oven i købet OGSÅ en rigtig dygtig håndsyerske ...

Her ser I Pia i aktion, ivrigt gestikulerende ... gad vide hvad det mon handler om???

Nå, men der var da heldigvis også en masse andet de kunne kigge på af stof, mønstre og modeller ... og at dømme efter billederne, så havde de fleste vist en hyggelig aften alligevel.Til at hjælpe mig med at skære stof og hjælpe kunderne, stillede Nanny (non-blogger) også velvilligt op til aftenes ryk-ind. Det gjorde hun som sædvanlig på sin helt egen venlige og hjælpsomme måde.

Vil du se flere billeder fra denne aften, så har jeg lavet et flickr-album.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.