Nyt quiltekursus med Maria Harrits

Slået op af Helene Juul den

Da vi pludselig har fået et uventet hul i kalenderen har vi besluttet os for at sætte endnu et "Maskinquiltning for begyndere" op med Maria Harrits, da det første hold blev så hurtigt overtegnet.


Kurset går over 2 aftener á 3 timer; mandag den 8. oktober og tirsdag den 23. oktober fra kl. 19-22 og henvender sig både til dem, som aldrig har quiltet på maskine før, men som godt vil lære det (du skal dog eje en symaskine og vide hvordan den betjenes ;-) men måske også for dig, som selv har prøvet dig frem og har quiltet lidt, men godt kunne bruge nogle gode råd og fif fra en erfaren og dygtig quilter om tråd, vat, teknikker og alverdens "dinge-noter", der gør det lettere og nemmere.

Kurset er en blanding at teori og praktiske øvelser og vil både dække geometrisk quiltning og såkaldt "frihåndsquiltning" og koster Dkk 550,-. Kontakt mig pr. mail, hvis du er interesseret i at få en plads.


På butikkens flickr-album ligger der billeder fra et tidligere quiltekursusm med Maria, hvis man har lyst til at se lidt mere ...

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.