Indlæg nr. 100 og en Give Away

Slået op af Helene Juul den

Med dette indlæg skriver jeg indlæg nr. 100 siden jeg startede min blog den 22. oktober 2010 og har derfor besluttet mig at lave en Give Away.

Præmien man kan vinde er en lækker stofpakke med 6 forskellige FQs uglestoffer til en værdig af Dkk 199,-
Betingelsen for at være med i lodtrækningen om denne pakke er, at man skal skrive en kommentar om HVORFOR man enten har meldt sig som læser af denne blog ... eller måske blot følger den (fast eller sporadisk). Nu ved jeg at nogen kan have problemer med at skrive kommentarer, så man kan også vælge at skrive mig en mail på helene@helenejuul.dk hvor man skriver "Give Away" i emnefeltet.

Har du ikke en blog, men lægger en kommentar, så opgiv din mailadresse, så jeg give besked, hvis DU skulle blive den heldige.

Det jeg altså vil vide er, hvad får DIG til at læse med her????

Indimellem kan dette bloggeri godt føles lidt "ensomt". Man kan ganske vist se, at der er trafik på siden, men kommentarerne kan godt være sparsomme. Jeg er sikker på at andre bloggere genkender dette? Og jeg har da mere end én gang spurgt mig selv, hvorfor jeg bruger min sparsomme tid på at blogge ... men jeg må indrømme, at jeg selv er ret glad for at følge med hos andre bloggere, så det kunne jo være, at der er nogen "derude", der har det som mig mht. min blog?

Når jeg kigger på min statestik, så har mit allermest populære indlæg til dato været mit "Titanic Night" indlæg ... hvilket egentlig undrer mig. Skarpt forfulgt af dette indlæg om butikkens pudekonkurrence (men her kunne man også vinde noget). Men, hvad er det egentlig DU kan lide at læse og se på denne blog?

.... og så til noget helt andet

Min store hankat Carlos skulle lige teste husets nyeste quilt. Jeg havde kun lige pakket den ud. Den har været omkring Norge og Merete Ellingsen, der som sædvanlig har gjort et fantastisk flot stykke arbejde med at få den quiltet. Det ærgelige er bare, at denne smukke quilt skulle have været med på træf i Odense sidste weekend. Desværre havde det norske toldvæsen valgt at holde på tæppet en hel uge, før de sendte det videre til mig.

Nå, man må jo se positivt på det ... så er første quilt til Nordisk Træf 2012 stort set allerede "i hus" (der mangler bare lige at blive syet lukkekanten ned i hånden).

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.