Jubilæumstræf i Odense

Slået op af Helene Juul den

Sikke en weekend vi har haft!
En absolut FANTASTISK weekend; sjov, arbejdsom og temmelig travl. Rigtig mange kiggede forbi Odense Congress Center i løbet af weekenden og vi havde så travlt lørdag, at vi knapt kunne huske, hvad vi hed, da dagen var omme.
Weekenden startede med at vi var 4 timer om at køre fra Århus til Odense fredag eftermiddag pga. ulykker og meget trafik. Det betød at vi blev noget forsinket med opsættelse af standen og kun lige på et hængende hår nåede at blive færdige til kl. 22.00, hvor vi SKULLE være ude.

"Hjemme" på vores B&B stod madmor Karin klar med DEJLIG aftensmad, da et par trætte standopbyggere endelig dukkede op ved 22.30 tiden. Vi var dog ikke mere trætte end at vi sad og hyggede lidt et par timer inden vi gik i seng ... og Maria fik lagt sidste hånd på de allersidste modeller, den sødeste lille elefant nålepude
Og en sjov bold med arme. Her er et billede af armene ... indtil videre har jeg ikke noget billede af den færdige bold. Begge billeder er fra Marias blog.

Lørdag var messehallen et "hvepsebo" af ivrige quiltedamer og vi var i lange perioder fuldstændig "belejret" på vores stand. Flere venner og bekendte opgav simpelthen at hilse på os ... de kunne ikke se os for "bare" quiltedamer - og der skal nok også have været et par potentielle kunder, der opgav at handle hos os. Indeklimaet i messehallen var absolut ikke det bedste og iltniveauet til tider temmeligt dårligt. Der var også for lidt plads imellem butikkerne, hvilket gav nogle "trafikpropper" indimellem og gjorde det vanskeligt både for os udstillere og for kunderne.

Her kommer et par billeder af standen ... der som det kan ses var PROPPET med nyheder. Øverst i billedet til venstre kan man skimte "Charmerende juledug" designet af All Momas Quilt til Helene Juul Design. Mønstret delte vi gratis ud på vores stand. Dugen/tæppet er syet af en charmpakke + lidt matchende metervarer.
Her ser du (i baggrunden) den flotte Flower Garden quilt, designet af Kim McLean, syet og venligst udlånt at Camilla, der er den eneste jeg kender her i DK, der har et færdigt KM-tæppe ... oven i købet syet på REKORDTID.
Lidt flere stemningsbilleder fra standen ...
 
som vi forøvrigt vandt en 2. plads for i konkurrencen om at blive "Årets butik". Lidt ærgeligt at være lige-ved-og-næsten ... men jeg tror alligevel at jeg kan være både glad og stolt over, at det nu for 3. år i træk er lykkedes butikken enten at vinde eller være "runner up" :-)

Nu mangler "blot" at få butikken hjemme til at se anstændig ud igen. Det kan godt tage yderligere et par dage. Og så skal jeg have bestilt nye varer hjem, for der er selvfølgelig ting og sager, der er udsolgt nu ... og kunder, der venter på deres bestillinger.

Tak til alle, der kiggede forbi og sagde hej i weekenden, tak til alle kunder som handlede hos os ... og naturligvis tak til alle, som stemte på os i konkurrencen. Også en STOR OG VARM til de af mine kunder, der gav et nap med og hjalp med at folde og pakke stof i ugen op til træf ... og til mine SØDE hjælpere, der knoklede hele weekenden og gjorde dette muligt. Og tak til de veninder, der har hjulpet med at sy modeller igennem de sidste par måneder - jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden jer.

Nu går der heldigvis lige et godt stykke tid, før vi skal "på den" igen ... men vi ses igen til Nordisk Træf 2012 i Ålborg!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.