Hjælp os med at hjælpe Japan!!!

Slået op af Helene Juul den

Som jeg skrev i et blogindlæg den 22. marts er der kommet en appel fra Japan til verdens quiltere om at sy tæpper til de mange japanere (ca. ½ million), der har mistet deres hjem og alt hvad de ejer. En quilt kan være med til at varme en frysende japaner, men har også en helt andet psykologisk betydning ... nemlig bevidstheden om, at der er mennesker rundt omkring i verden, der tænker på én og gerne vil hjælpe.


I quiltemiljøet har man en fin og gammel tradition om at sy til godgørende formål og jeg vil gerne på egne og flere syveninders vegne opfordre alle jer derude med at hjælpe os med at hjælpe Japan. Vi er en flok tøser, der er blevet enig om at mødes til et par sydage; udstyret med UFOer (indrømmet, dem har vi alle ... og nogle har ligget længe), "forældreløse" blokke og stof og se om ikke vi lynhurtigt kan få syet nogle quilts og få dem sendt til Japan.

Har du lyst til at hjælpe os? Vi vil gerne opfordre alle quiltere til at kigge i gemmerne. Måske ligger der en top, der "bare" mangler montering. Send den til os, så skal vi tage os af det. Det kan også være, der ligger halvfærdige projekter, løse blokke mm som med et par timers kærlig opmærksomhed kan blive til et fint lille tæppe? Så send dem til os (adresse følger nederst) så skal vi sørge for at disse UFOer kommer ud af glemslen og forvandles til dejlige varme quilts.

Har du lyst til at hjælpe til, men har du måske ikke nogle UFOer liggende, så kan du f.eks. sy én eller flere af Ayumill's fine stamps/paper piecing blokke, hvor der (på japansk) står "Japan". Så vil vi forsøge at indarbejde disse i vores Japan quilts. Linket til Ayumill's gratis blok kan downloades via hendes blog eller her.

Vi mødes højst sandsynlig første gang i Påsken, så skynd dig at sende noget til os, hvis du vil hjælpe. Adressen kommer her:
Helene Juul Design
Vester Allé 2N
8362 Hørning
Danmark

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.