Gaver og balloner

Slået op af Helene Juul den

Da jeg kom hjem fra butikken i går så gavebordet således ud:

Vin og blomster og små spændende gaver fra kunder, en blød og en hård pakke og en kuvert fra min veninde Anne-Mette og en kuvert fra mine forældre ... ja så kunne min fødseldag bare komme.

Det gjorde den så i dag ... og jeg har haft en dejlig dag. Vi gik jo samtidig over til sommertid, så der blev hugget en time af "syvsoverens"-sove-længe-søndag, men da kl. var 10.00 vækkede Albert mig med kaffe og rundstykker.
Lækker pyjamas/hjemmedragt fra Albert, flotte hjemmestrikkede sokker fra Anne-Mette der også havde sendt cremer, en check fra mine forældre og 2 flotte mug rugs til samlingen. Herligt! :-)

Mug rug'en øverst i PA-farver er syet af Nanny og den blå nederst af Karin. Tusind tak I to ... I er bare så søde!!!
Og ikke et øje var tørt da min yngste søn Magnus havde pyntet stuen med disse balloner ... som han selv havde været oppe og købe for lommepengene:

Sikke en dejlig dag!

Jeg var også i butikken og skære og pakke online-udsalgsordre i nogle timer, men nåede ikke helt igennem bunkerne af bestillinger ... og da det trods alt var min føs'da håber jeg, at jeg er tilgivet. Jeg skal nok ekspedere alle så hurtigt som muligt.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.