Fredagscafé i morgen i butikken

Slået op af Helene Juul den

I morgen er det første fredag i måneden og der er derfor pw-café i butikken fra kl. 15.30 til kl. 17.30.

billedet lånt her
 
... og så er vi ved at gøre klar til at pakke (noget af) butikken i bilen igen. Denne gang går turen til Randers og Randers Patchwork Forenings 25-års jubilæums udstilling i Fritidscentret, Vestergade 15, 8900 Randers C.
 
Udstillingen har åbent både lørdag den 6/10 og søndag den 7/10 fra 10-16. Der er gratis adgang og mulighed for at se medlemmernes pw-arbejder igennem 25 år samt at handle hos de 2 butikker, der har en stand der (Hobbygården samt Helene Juul Design). I cafeen kan der købes sandwich, kaffe, the og kage og vand. Der er tombola med fine præmier.
 
HUSK at medbringe KONTANTER , hvis I ønsker at handle hos mig, da jeg ikke har mulighed for at tage imod betalingskort i Fritidcentret.
 
Vi vil naturligvis have et udvalg med at butikkens flotte stoffer og mønstre - og det er også muligt at gøre en god handel, da vi har nedsatte magasiner, bøger og (sidste års) julestoffer med. Vi har naturligvis også en de ALLERNYESTE (jule-)stoffer og modeller med. Maria er ved at lægge sidste hånd på nogle af dem.
 
 
Ses vi ... enten i morgen til café og/eller i Randers i løbet af weekenden???

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.