DU2012 - 1. mødegang

Slået op af Helene Juul den

Så er det blevet efterår og dermed tid til en ny omgang Design Udfordring (i daglig tale omtalt som DU) hos Helene Juul Design.

Det overordnede tema denne gang er "moderne quilt" og stofferne som deltagerne er bygget op over 2 basiskollektioner "Flea Marked Fancy" designet af Denyse Schmidt for Free Spirit/Westminster Fabrics samt "Central Park" designet af Kate Spain for moda.

I august fik deltagerne udfordringen "Gør hvad du vil ... og hvor meget du vil". Altså de måtte selv bestemme HVILKE og HVOR MANGE blokke og/eller elementer de ville sy til første pakke.

Jeg plejer at sy med ... og her er mit bud på første udfordring; et par traditionelle 12" blokke og med hele 3 ensfarvede stoffer (noget jeg ellers sjældent bruger). Jeg, der er en rigtig traditionel håndsyer havde givet mig selv yderligere den udfordring at jeg SKULLE sy på maskine.

 
Jeg tror jeg skal sy 1-2 blokke mere, men er ikke sikker på dette endnu.
 
Kursisterne havde hvert deres bud på hvordan denne opgave skulle løses. Se disse billeder og andre billeder fra kurset på butikkens flickr-album.
Er du abonnent så send mig også gerne billede af hvordan du har løst udfordring nr. 1, så lægger jeg også disse billeder ind i albummet.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.