DU 2. mødegang - tema "wonky"/"wabi sabi"

Slået op af Helene Juul den

I går, lørdag den 27. oktober, var det så tid til endnu en mødegang på DU 2012 holdet. Vi gik hjem sidste gang med en udfordring, der hed "Wonky" - "Wabi-sabi", og var alle spændte på, hvorledes den udfordring var blevet løst.

Denne udfordring handler om at smide hæmningerne og lave noget, der nok går de fleste traditionelle patchworkere imod; lade tilfældighederne råde, bevidst lave noget skævt, uens ... og grimt ville nogen sige ;-)

Det er endnu ikke lykkedes at samle alle på én gang endnu, og da det var første gang at Anne var med i år, viste deltagerne også deres blokke fra 1. udfordring frem. Det var faktisk fint, for så kunne man jo begynde at se, at der tegnede sig et billede/en idé eller et tema hos hver især. Husfotografen var på plads til at snuppe et par stemningsbilleder.

Anne har besluttet sig for at lave mindre færdige projekter ud af hver udfordring. Her er Annes bud på udfordring nr. 2
En sjov flettet stolemåtte ... lidt japansk og lidt wonky og ret moderne. Udfodring løst yderst kreativt syntes vi alle!


Karin har besluttet sig for at alle hendes blokke skal være sekskantede og hendes bud på "wonky" er denne sekskant, der består af log cabin trekanter på den ene side og tilfældigt skårede trekanter af det sjove stribede "Flea Marked Fancy" stof på den anden side.
 
Nanny kører trekants-tema
og syr "bare" elementer. Hun har ikke syet noget sammen endnu, og der er derfor ikke så meget at vise frem andet end "lapper". Hun havde også syet en wonky strimmel på bonruller, men den fik Albert ikke noget ordentlig billede af.
 
Inger viste et par meget wonky blokke frem i flotte farver
 
Inge havde syet endnu en stjerne, denne gang en "wonky" en af slagsen ...
 
Maria havde haft en fest sagde hun og viste endnu et meget kreativt bud på "wonky" frem (de 2 nederste blokke)
 
Og hvor ser de godt ud sammen med blokkene fra 1. udfordring!
 
... og Helene havde desværre ikke noget at vise frem idag. Der har ikke været meget sytid på det sidste, så nu er der noget at indhente. Til gengæld kunne hun vise de stoffer frem som vi skal lege med til næste udfordring:
 
og udlevere opgaven, der kan sammenfattes med sætningen "Keep it simple" - Minimalisme
 
Endnu en rigtig hyggelig og inspirerende dag sammen med kreative og søde piger!

Vil du se flere billeder fra årets Design Udfordring, så tag et kik i flickr-albummet

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.