Ugens Darling

Slået op af Helene Juul den

I denne uge vil jeg introducere et nyt begreb her på bloggen "Ugens Darling". Ugens Darling kan være en ting, et stykke stof, en bog, et mønster, en designer mm som jeg er særlig optaget af pt og som jeg gerne vil dele min begejstring over med mine bloglæsere.

Ugens darling har fået sit eget faneblad her på bloggen, således at man altid hurtigt vil kunne orientere sig ifht. hvem/hvad der er aktuel som "Ugens Darling".

Ugens første "Darling" er en australsk designer, der hedder Sue Daley.
I Australien har man fastholdt den engelske tradition for syning over pap, som vi også er så glade for herhjemme ... og derfor forventer jeg, at Sues designs lige er noget for de fleste danskere? Jeg er i allefald vældig begejstret selv.

Sue udgav sin første bog tidligere på året, "New English Paper Piecing", som fåes i butikken for Dkk 239,- pr. stk.
Det nye i Sues "syning i hånden over pap" er ikke så meget mønstrene, for hendes designs er fortrinsvis kopier eller inspirationer af antikke quilts, men MÅDEN hun syr på. Hun er en stor fortaler for brug af limstif fremfor rining og for brug af udstandsede papskabeloner, så man ikke har alt det tegne- og klippearbejde. Alle Sues mønstre indeholder derfor de papskabeloner du skal bruge til det pågældende projekt og ofte også acrylskabeloner inkl. sømrum, således at man har noget at skære og søge efter, hvis man f.eks. kan lide at "fuzzy cutte".

I butikken har vi fået følgende af Sue Daleys mønstre hjem, "Under the Southern Stars" til Dkk 558,- (inkl. ALLE papskabeloner samt acrylskabeloner til at skære og søge efter).


Hendes nyeste design "Baskets for You"

En fantastisk medaljonquilt med små applikerede røde kurve og et flot midterfelt. Mønsteret er inkl. en acrylskabelon til kurven og koster Dkk 199,-
"Pies and Tars" er et andet rigtig fint projekt fra Sue Daleys hånd

også denne quilt er baseret på et antik forlæg. Mønstrene består "blot" af nogle syede "cirkelblokke" i 2 størrelser, som efter syning bliver applikeret på bundstof. Der er RIG mulighed for at bruge rigtig mange farver og stoffer til dette projekt. Mønsteret indeholder ALLE papskabeloner og koster Dkk 649,-

Vi har været igang med at skære og pakke 1800-tals reprostof én mas og tilbyder snart dette tæppe som en form for BOM, hvor du får alle papskabeloner og alt stof tilsendt over flere måneder, men mere om dette en anden dag.
Har man ikke mod til at kaste sig over et af Sue's større projekter, kan man starte med et lidt mindre, "Purse Packs" et mønster på små "bokse"/punge til forskellige former for opbevaring. Mønsteret koster Dkk 115,- og er inkl. papskabeloner.
Sue's mønstre ligger ikke på netbutikken endnu (men kommer snart), men send mig blot en mail, hvis du er interesseret.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.