Det bliver SÅ GODT!!!

Slået op af Helene Juul den

Langfredag har stået i Japan's tegn i Hørning.

Vi var 6 piger(Pia, Maria, Nanny, Inger, Susanne og jeg), der mødtes i formiddags ved 10-tiden i butikken. Efter et par timers "sandwich-ing" var vi klar til quiltning. Maskinpigerne ved deres maskiner og vi, der bedst kan  styre det i hånden, med nål og tråd. Senere på dagen stødte Karin til, da hun havde fået fri fra arbejde. Hun afløste så Susanne, der skulle på arbejde ... de gamle skal jo passe uanset om det er Påske eller ej. Da Susanne gik hjem, var det med Ruth's quilt i ensfarvede stoffer (den med cirklerne nederst), som hun ville håndquilte hjemme samt Tinas romantiske stjernetæppe, som hun ville sy lukkekant på.

Da en del af "sandwich"- og syarbejdet foregik udenfor i det gode vejr, var vi lidt af en attraktion for dem, som kom for at handle i Netto. Flere var henne og kigge og spørge, hvad vi lavede ... og alle synes det var en forrrygende god idé.

Ved 18-tiden kørte jeg hjem, men Pia, Maria, Nanny og Karin blev (og havde bestilt pizza), så de ville fortsætte nogle timer endnu. Jeg er stadig helt høj efter en dejlig dag. Det bliver SÅ GODT. Det er skønt at se de gamle UFOer forvandles til flotte quilts.

Jeg ville gerne have vist jer billeder fra dagen ... men det må vente til i morgen, for jeg har glemt mit kamera i butikken. I stedet for får I lige endnu et par billeder af UFÆRDIGE UFOer ... mens I venter. De følgende quilts er også sendt af Ruth I Esbjerg, som sendte en hel kasse, fortrinsvis toppe.Som I kan se, så var disse quilts stort set bare klar til montering. Jeg har dog siden billedet blev taget, pillet den sorte blomstrede kant af den ensfarvede quilt med cirklerne, da den efter min mening ligesom ikke passede ind i stilen med resten af quilten.

Nu skal der slappes af i sofahjørnet resten af aftenen. Jeg skal hygge med chokolade og kaffe ... og lidt flere "kasser" (læs Tumbling Blocks).

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.