Design udfordring 2011 ... og en uventet kop kaffe!

Slået op af Helene Juul den

I dag var det første gang "designholdet" skulle mødes til DU 2011.
I juli måned havde de fået deres første udfordring som var 3 stykker stof; ét stof med ugler og et pink stof fra kollektionen "It's a hoot" designet af MoMo for moda samt et lyst småmønstret 1930er stof og opgaven "Præsentér og/eller ram ind"; når man har sådan et fint motivstof som det turkise med uglerne, så er det synd at klippe det ud i småstykker.
Vi havde en rigtig hyggelig dag - oven i købet med flag og kage, da én af kursisterne, Anne Mette, havde fødselsdag - og der var mange kreative bud på, hvordan denne opgave kunne løses. Her kan du se et par eksempler:
Her er Grethe's blokke, lidt log cabin-agtige efter eget design tror jeg. Det er første gang at Grethe er med til DU - og hun har haft travlt, da hun først er hoppet på her i august (de andre har fået deres stoffer inden butikken lukkede til ferie i juli).

Her er Henriettes bud på en indramning af uglestoffet; tredimensionelle "solsikker" på ensfarvet sort bund, dramatisk ... og typisk Henriette.

Her er Susannes bud på 1. udfordring. Susanne er "fjernkursist" i år og har været med til alle udfordringerne hidtil.
Anne havde sin FÆRDIGE DU 2010 med og et par af de andre kursister havde også medbragt deres færdige og halvfærdige toppe, så vi andre kunne se, hvor langt de var nået.
Har du lyst til at se flere billeder så besøg butikkens flickr-album . De fleste billeder er taget af husfotografen.

Og så til den uventede kop kaffe ...
Flere af jer har sikkert fulgt med i min oprydning her i sommers ;-)
Nå, men der var åbenbart endt et par halvfærdige projekter i "udsmidningsposerne" som mine veninder kom og hentede ... og stor var min overraskelse, da jeg i går fik overrakt den sødeste lille mug rug:

Det var Pia, der havde fundet min kop og besluttet sig for at gøre den færdig med applikation, broderi og quilt og montere den til en lille mug rug til min samling. Den er jeg rigtig glad for!
Men, må indrømme at jeg blev noget mystificeret lige da jeg fik den i hånden ...

Blokken har jeg lavet for år tilbage, men forkastede den ... og valgt nogle andre stoffer til det mønster jeg lavde til "Håndarbejde, i tråd med tiden", hvor jeg havde en lille pw-skole med forskellige teknikker - denne altså applikation.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.