Applikation og stilhed før storm

Slået op af Helene Juul den

Jeg sidder her og nyder den sidste dag i "frihed" før jobbet for alvor kalder igen i morgen. Ganske vist har jeg allerede arbejdet en del på skolen i løbet af de sidste par uger, men fra i morgen af er det MED børn til stede ;-)

Jeg glæder mig til at se om "mine unger" er vokset i ferien ... de fleste er allerede væsentlig højere end mig ... ikke at der er noget usædvanligt i det, for de bliver jo store i dag de unge mennesker. Og så glæder jeg mig til at høre om de har haft en god ferie ... og ikke mindst til at tage hul på deres allersidste obligatiorske skoleår sammen med dem.

Og med det kommende træf lige om hjørnet er her også nok at gøre i butikken, så hvis I synes her igen bliver lidt stille på bloggen i fht. i sommerens løb, ja så er det såmænd bare fordi jeg er blevet arbejdsramt igen ;-)

Jeg har lige lavet et indlæg på den danske Kim McLean blog hvor jeg har lavet en lille tutorial om hvordan man kan foreberede og applikere cirkler til f.eks. projektet Lollipop Tree quilten.

Her er en testblok, som jeg er igang med for at afprøve forskellige applikationsmetoder

At arbejde med denne testblok ... og det at jeg har "dvælet" (om end lige rigeligt) med projektet, har faktisk været meget afklarende for mig.  For de første er jeg lidt usikker på om jeg skal sy HELE tæppet, der jo faktisk er ret stort (96"x96"). For det andet er jeg blevet klar over, at selvom jeg var sikker i min sag og havde mægtig lyst til at arbejde med Kaffe Fasset stoffer, så er det ikke sådan mit Lollipop skal se ud. Hvordan det så skal være skal jeg lige lidt i tænkeboks med ... 
Det bliver under alle omstændigheder et langtvarigt projekt, da jeg - grundet butikken - ikke har så meget tid til at "sy for sjov".

Testblokken skal nok blive færdig. Jeg tænker det bliver til en pude til min søde papdatter, der længe har tigget om nye sofapuder ... og mon ikke der er lidt rester, så hun kan få et par matchende puder.
 
Men, lige nu og her syes der på modeller til træf, på blokke til Wenches og min kommende BOM og på igangværende BOMs, så der er egentlig nok at lave. Måske skulle jeg se at komme i sving?!?!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.