With a little help from my friends

Slået op af Helene Juul den

Sang Beatles for snart mange år siden ... og samme sang kan jeg også synge. Australske syveninder Wendy og Kirsten (non-blogger) samt amerikanske Dawn har sendt mig nogle "scraps"/rester til at inkludere i min Tumbling Blocks quilt.

I forvejen har jeg fået syet nogle af Anne-Mettes og Cindy's rester ind i mine blokke. Selvom jeg har MANGE reprostoffer er det lykkedes de damer at sende mig nogle, jeg ikke havde i forvejen!!!

Nu ligger der 150 "nye" romber klar til at blive riet ... men jeg vil - selvom de frister - lade dem ligge, så jeg har et sytøj at medbringe på ferie. Ferietiden nærmer sig nu og så skolen lukker for sommerferie, drager jeg afsted med mine unger, mine forældre og bror + familie til Tyrkiet. Jeg plejer at rende forvildet rundt aftenen før en rejse for at finde et sytøj at medbringe - og selvom jeg har 40+ UFOer, så ender det ofte med at jeg får startet på noget nyt ;-)
Ellers er der nu ikke meget nyt at berette fra syfronten. Jeg har stort set ikke rørt en nål siden starten af maj pga. flytning af butikken ... bortset fra lidt håndapplikation til et kursus. Det vil jeg skrive lidt om en anden dag.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.