Wagon Wheel kursus med Sue Daley

Slået op af Helene Juul den

I 9 lange måneder har jeg og mine kunder ventet på dagen, som oprandt i går ... og heldigvis blev vores forventninger i den grad indfriet.

Sue Daley har for første gang været i Danmark, inviteret af undertegnede, og gav i lørdags kursus i hendes Wagon Wheel quilt.

"familie-foto"

Vi startede med rundstykker og kaffe efterhånden som kursisterne ankom. De kom fra nær og fjern; både fra det nordlige og sydlige Jylland ... samt fra "Djævel øen" 


Der var stor gensynsglæde da mange af dem ikke har set hinanden siden sidste gang de var på kursus

Jeg havde naturligvis medbragt en lille del af butikken, så damerne kunne handle

Allerstørst interesse var der for de mange fine Sue Daley mønstre jeg havde fået hjem i dagens anledning

Wagon Wheel quilten er et godt sted at starte, hvis man for første gang stifter bekendtskab med Sue Daley's design. Den indeholder nemlig hendes favorit discipliner; håndsyning over pap og applikation.

Sue introducerede mange hjælpemidler/redskaber, syartikler og teknikker, som var nye for kursisterne;  Trio pennen og limstiften fra Sewline, hendes sandpaper board, Karen Buckley sakse, Bottom line polyester tråd (både til håndsyning og applikation), at bruge acrylskabeloner til at fuzzy cutte efter mm.


Sue er ikke bare en dygtig patchworker og kursusgiver, men også en utrolig sød og givende person, der øste ud af gode (og sjove historier)


og rigtig god til både at "styre" sådan en flok quinder 

og altid beredt til at give en hjælpende hånd 
... også når en kursist skulle have strøget et stykke stof

Da kurset var slut skulle Sue lige have en lille pause. De fleste af kursisterne blev og hyggede videre et par timer med sytøjet og lidt pizza til aften og så gik det ellers løs med et af dagens højdepunkter, Sue Daley's Trunkshow.

Her viser Sue sin "Mrs. Hartigan's Stash"

Den ene quilt var flottere end den anden og der gik flere gange et helt sug gennem forsamlingen


Særligt blev der sukket over en meget smuk quilt, som er fra Sue's kommende bog (udkommer i oktober og vil naturligvis være at købe hos Helene Juul Design).Tak til Sue Daley for en helt igennem fantastisk dag


Alle billeder er af husfotografen og har du lyst til at se flere, så kig i butikkens flickr-album

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.