Træf 2013 i Herning Kongrescenter

Slået op af Helene Juul den

Som lovet kommer her en rapport om Træf. Det har holdt hårdt og denne uge har været temmelig hård at komme igennem. Nu kører man ligesom ikke på adrenalin mere ... og 3 uger i streg uden én eneste fridag og arbejdsdage på 12-15 timer begyndte ligesom at sætte sine spor. Men, nu er butikken sådan nogenlunde oppe og køre igen, selvom jeg stadig mangler at få lidt mønstre og modeller på plads. De fleste af de ordre vi fik med hjem fra Herning er også sendt ... på nær dem som ikke kan sendes før der kommer nye forsyninger af varer fra USA.

I år var det Herning og byens kongrescenter, der lagde hus til Dansk Patchwork Forenings årlige Træf.Helene Juul Design deltog også med en stand (nr. 21) og pigerne og jeg havde en forrygende sjov, hyggelig og travl weekend, der var kulminationen på mange ugers hårdt arbejde med at sy modeller, skrive mønstre, skære og pakke stof og sykits.


I år havde jeg udover Nanny og Maria og madmor Karin også Elisabeth (non blogger) til at hjælpe til bag disken, da Nanny skulle til "familie-tam-tam" det meste af lørdagen. Albert var forbi standen om lørdagen efter Nanny var gået, men her er Maria, mig og Elisabeth.

 
 Og fordi der var plads i det lejede sommerhus, havde jeg også medbragt 2 af mine søde kunder, Kari og Tove ... bare for hyggens skyld. De 2 damer sørgede for at vi var godt forsynet med slik og søde sager. Tove havde desuden smurt dejlige sandwich til os til fredagens aftensmad og bagt de skønneste kager. Skal vi ikke bare sige, at vi gik IKKE sukkerkolde den weekend ;-)

Her er madmor Karin (tv) og Tove (th)
 
Karin havde sørget for det hele; stole, bord med dug og alt hvad der hører til og vi vakte (som sædvanlig) stor opsigt, når hun dækkede op til frokost på parkeringspladsen ;-)
 
 
I år havde jeg lejet den størst mulige stand, så der var plads til (endnu flere) store tæpper på standen. Alligevel måtte vi pakke adskillige modeller væk igen, da der ikke var plads til alt, vi havde med ... nå ja et luksusproblem. Her er et af dem, som der var plads til, "Hope Medaljon" som har været månedsblok hos Helene Juul Design i 2011 (så vidt jeg husker) og som nu findes som et købemønster. Denne version er syet af en af mine kunder, Hanne Vestersgaard (da min egen - som sædvanlig - stadig ligger som "samlesæt" ;-)
 
Quilten er vidunderlig flot maskinquiltet af Maria Harrits
 
Min butik er vel mest kendt som butikken med reproduktionsstoffer og mønstre på store håndsyede tæpper, syet i hånden over pap (?), men jeg har lige siden jeg åbnet fysisk butik også altid haft et stort udvalg af moderne designerstoffer. Af pladshensyn på Træf har jeg normalt ladet det meste af de moderne blive hjemme, men i år besluttede jeg mig for at "slå et slag" for de moderne stoffer og alt det skønne man (også) kan lave med dem.
 
 
Dette var hjørnet med de lidt mere afdæmpede moderne modeller og stoffer. På væggen til venstre hænger tæppet "Dalar heste" fra Northern Quilts. Det er også herfra at den utrolig søde pingvin pude stammer. Det gule og grå tæppe til højre for "Dalar hestene" hedder "Stacks". Det har jeg syet op i stoffer fra kollektionen "Glimma" tilsat lidt "Comma" mm og mønstret findes i bogen "Growing up Modern". Ved siden af dette hænger der et tæppe med nogle store cirkler. Det er et gratis mønster fra Andovers hjemmeside og de flotte stoffer er fra kollektionen "Pearl Bracelet". Det er Maria, der har tryllet her.

 Og her er så det mere farverige moderne hjørne. Helene Juul Design sælger de trendy og utrolig lækre ensfarvede Kona Cottons fra Kaufman og dem vil vi gerne slå et slag for, så vi tog alle de bolts med som vi pt. har hjemme ... og solgte rigtig godt agf dem. De koster Dkk 70,- pr. meter og er 120 cm brede. Farvekortet hænger øverst til højre og vi bestiller gerne en bolt hjem, hvis man ønsker en farve vi ikke har.
 
Det flotte stjernetæppe til venstre hedder "Sparkle Plenty" og er fra amerikanske Loft Creations. Det er Maria der har syet dette flotte tæppe. Der er gået 2 charmpacks af serien "Happy Tones" fra Michael Miller samt 2 meter af det fine bundstof med prikker.
 
En af de moderne kollektioner, der var rift om var "Comma"
 
 
Og vores lækre perlegarn fra Valdani er der også altid stor interesse for
 
 
Her er det røde hjørne med lidt jul og andet godt samt naturligvis Sue Daley's "Baskets for You" quilt syet af og venligst udlånt af Susanne Paysen. Helene Juul Design forhandler Sue Daley's mønstre. Det er kun en håndfuld af dem, vi har på lager (da de er lidt dyre), men vi kan skaffe dem vi ikke har.
 
 
De flotte puder (den røde til venstre og den blå til højre) er et design fra Northern Quilts, syet af Anne-Mette Niemann.
 
Jeg er mest en tæppedame ... kan næsten ikke få tæpper nok, men jeg ELSKER også tøjdyr ... og jeg kender én, der altid er til at lokke til at sy den slags for mig, Maria. Her er  helikopter og fly "Herb & Percy" til venstre endelig nogle tøj"dyr" til drenge ... og den frække kat "Kiki" til højre. Begge mønstre fra Melly & Me.
 
 
og hvad siger I til disse herlige snemænd
 
Alle de nye mønstre mangler stadig at blive lagt på butikkens hjemmeside, men tålmodighed så kommer de. Ser du noget her du er interesseret i, så send mig en mail.
 
Tak til alle jer søde kunder, der kiggede forbi standen i løbet af weekenden. Det er simpelthen så skønt at møde jer alle og tak for alle de pæne kommentarer vi fik om standen og butikken som sådan!
 
Her er et par glade norske kunder
 
Alle billeder af taget af min bedre halvdel Albert .. og har du lyst til at se flere, så kig forbi butikkens flickr-album

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.