Søndags Åbent i morgen søndag kl. 13-16

Slået op af Helene Juul den

Som jeg tidligere har nævnt har EKST RAORDINÆRT søndags åbent et par søndage her i november og december. Det er ligesom om at der ikke er dage nok i ugen til at nå alt det man skal - og ikke mindst gerne vil - her i slutningen af året ... og så må man jo tage søndagene til brug ;-)
billede lånt her

Næste gang er her i morgen søndag den 25. november og ligesom sidste gang jeg havde søndagsåbent, hvor Kaffe Fasset/Rowan stofferne var på udsalg (dette tilbud gælder endnu - så længe lager haves), så er der også denne søndag et godt tilbud.

Vintertid er monteringstid for mange quiltere. Nu skal årets færdigsyede toppe monteres og quiltes. Skal man f.eks. håndquilte er det jo ikke til at sidde med, når det er for varmt.

Fra på søndag og året ud - ELLER SÅ LÆNGE SOM LAGER RÆKKER - er der derfor tilbud på det lækre Legacy bomuldsvat, Twin size (str. 72"x96"/ca. 183x244 cm), hvilket er stort nok til de fleste slumretæpper og også til en 1½ mands seng.

 
Godt til hvide/lyse quilts idet denne vat ikke vil ændre farven på meget lyse projekter. Er forvasket ,men krymper yderligere ca. 3-5% i vask.
 
Normal pris Dkk 299,- , fra på søndag Dkk 225,- pr. pakke
 
Der er desuden også tilbud på den lækre 80/20 (bomuld/polyester) fra Hobbs
 
Denne vat er god til store quilts idet den ligger i 240 cms bredde og sælges i metermål, normalpris Dkk 155,- pr. meter. Fra i morgen søndag og så længe lager rækker, Dkk 115,- pr. meter!
 
I morgen er der desuden Drop-in-sycafé, så grib sytøjet og kig forbi butikken i Kolt i morgen søndag til en kop kaffe og et par hyggelige timer i (formodentlig) godt selskab. Så har du også mulighed for at se nogle af årets nye julemodeller, som f.eks. denne utrolig søde pose fra Northern Quilts nye broderuskhæfte, syet af Maria Harrits
 
 
Næste gang butikken har søndagsåbent er søndag den 2. december, hvor der vil være VÆRTINDE-TEMA, altså fokus på små søde projekter man kan sy til nogle af decembers måneds sociale arrangementer samt nogle af de småting vi har i butikken, som ligeledes kan bruges til små gaver, pakkeleg mm.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.