"Som at læse dagens avis ..."

Slået op af Helene Juul den

"... bare meget meget mere interessant!!"

Sådan skrev en af mine blog-læsere til mig, da jeg havde udlovet en Give-Away for en kommenatar om, hvad det var man kunne lide at læse og se på min blog. Kommentaren gik ikke på min blog alene, men på blogs i al almindelighed ... og jeg synes det var en rigtig rammende kommentar, da jeg må indrømme, at jeg ikke altid får læst dagens avis ... men altid får "læst" dagens blog-indlæg fra dem, jeg er fast læser på + ofte også lidt ekstra.
Måske handler det lidt om, at disse blogs (som jo hovedsageligt for mit vedkommende er kreative blogs) er dagens åndehul ... fri fra politik, fra økonomi, krig og ulykke ... alt det som rammer os lige i hovedet og hjertet hver dag, når vi tænder for radioen og fjernsynet.
Her kan man i et øjeblik fordybe sig i kreative menneskers kreationer og interessante iagttagelser og oplysninger om vores fællesskab i den kreative verden. Man kan fortabe sig i flotte billeder af flotte projekter og drømme om selv engang at sy dette eller hint ... eller bare nyde, som man nyder en god film eller bog, sluge de indtryk man har og gemme de smukke billeder på nethinden.

Jeg synes det var sådan en rammende kommentar - at jeg straks vidste, at jeg MÅTTE dele den en dag med jer andre. Tak Annette i Albertslund (min gamle hjemby forøvrigt!). Nu har jeg "læst dagens avis" og vil gøre mig klar til dagens gøremål.

Og så vil jeg jo gerne dele lidt kreativitet med jer også ... det ser desværre lidt mageret ud på den front for tiden ... så her kommer et billede af nogle "meget-på-vej" DU blokke.

Jeg skal mødes med DU-pigerne igen på lørdag og se, hvordan de har løst min 2. udfordring til dem, som hed "Sy blokke der for dig signalerer fart og bevægelse" ... det bliver rigtig spændende - og så skal de naturligvis have en ny udfordring og nye stoffer med hjem.
På ovenstående billede ser I de første sølle tiltag til mine blokke med fart og bevægelse ... og det var kun fordi, jeg fik lidt tid i går på sycafé til at sætte mig ned og ri lidt, at jeg overhovedet er nået "så langt" ;-)

Nu vil jeg gøre mig klar til et møde inde i byen ... det første af dagens to møder. Og så er det jo valgdag her, så i løbet af dagen, må jeg jo også lige finde en stemmeboks et eller andet sted. Her i huset har jeg 2 førstegangsvælgere, så de synes jo også det er lidt spændende.

God (valg) dag!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.