Slik ... nye pre-cuts

Slået op af Helene Juul den

I disse uger kommer alle forårsvarerne væltende ind af døren. Den sidste uges tid har jeg næsten ikke kunne følge med ... hver gang jeg har fået tømt én papkasse, så er den/de næste ankommet.

Ikke at jeg klager dog ... det er jo som juleaften i februar ;-)

Der er selvfølgelig også pre-cuts imellem disse nye varer, så lørdag inden jeg gik hjem, fik jeg lige sat nogle af dem lidt pænt op på mit gamle skab i butikken.

 
Det nyeste påhit hos moda er jo disse Candy pakker, en slags mini-charm pakker i 2,5" størrelse. Af en sådan kan man sagtens sy et mindre projekt, som f.eks. en lille dug, som den Pia har syet (ligger under candy boksen). Her er bare tilsat 40 cm lyst stof + stof til bagside og lukkekant eller hvad med denne taske her som Nanny har syet

 
billede er lånt på Nanny's blog hvor hun også oplyser hvor hun har mønstret fra
 
 
Her kan du se, hvilke kollektioner vi har candy pakker i, i øjeblikket; "Everlastings" og "Late Bloomers" af Sandy Gervais, "Harvest Moon" fra Kansas Troubles, "Metropolitan Fair" af Barbara Brackman, "Chateau Rouge" af French General, "Odds & Ends" af Julie Comstock, "Double Chocolat" fra 3Sisters, "Tapestry" af Fig Tree Company og "marmalade" af Bonnie & Camille.
 
Pakkerne koster Dkk 55,- pr. stk

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.