Skøre kvindemennesker - reproabonnment pk 48

Slået op af Helene Juul den

I disse dage er pakke nr. 48 i den episke følgeton, som har kørt siden 2004, Wolff & Juuls Repro-abonnement, på vej ud til abonnenterne.


I dette abonnement ynder vi som bekendt at beskæftige os med kvindehistorie og inspireret af den stofkollektion I får I jeres abonnementspakke denne gang, ”Storytellers” designet af Nancy Gere for Windham, fik vi lyst til at fortælle en historie, som måske er en lidt overset historie for de fleste? Nemlig det faktum at mange kvinder stiftede bekendtskab med det som på engelsk kaldes ”asylums”, sindsygehospitaler … og af årsager, der i dag kan virke rystende!


Repro-abo pakken her fortæller bl.a. historien om 2 kvinder journalisten Nellie Bly og sygeplejersken Dorothea Dix,  der gjorde hvad de kunne for at sætte fokus på forholdene.


Stoffer i denne pakken er hentet fra kolleksjonen “Storytelles” fra Windham, samt Basics fra Paula Barnes. 

I repro-abo pakkerne er der ikke blot en historisk tekst og lækkert repros-stof, men også et lille mønster/designoplæg til hvad du kan bruge disse stoffer til.


I denne pakke får abonnenterne et lækkert blokmønster! Wenche har syet blokken ind til en lille kvadratisk dug, som vist på billedet herover.

Men, blokken  kan bruges til det man vil– måske kan man sy en eller flere blokke og lægge dem til side og måske bruge dem samme med andre flotte blokke som kommer i kommende repropakker!

Både Wenche og jeg har ledige pladser på abonnementet, så tag kontakt, hvis du ønsker at være med!

Grundet forskel i valuta mm er der lidt forskel i vores priser. 
Prisen for at abonnere hos Helene Juul Design er Dkk 265,- + evt. porto for 6 sider tekst med historie og mønster samt 1,8 m repro-stof. Pakkerne udsendes med 2-3 måneders mellemrum, som det nu passer med stofleverance fra USA.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.