Send en stofdame i byen

Slået op af Helene Juul den

... og hvad kommer hun hjem med ... stof naturligvis ;-)

Har lige været på bytur med drengene. Mor her gav frokost på Burger King (stort hit) og der kom også lidt poser med hjem med t-shirts og caps ... og lidt Påskehygge til mig selv i form at lidt nyt stof (Rowan) og et af mine elskede boligmagasiner, så nu er der hygge resten af dagen.
Og nej Maria ... jeg har ikke sluppet kasserne. Her til morgen fik jeg syet 2 inden kaffen var løbet igennem ...

og mit nystartede rød/hvide projekt er næsten færdigt, så det tror jeg,  jeg vil fejre ... ved at starte endnu et projekt ;-)

Det er SKØNT at have ferie!!!!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.