Paintsticks kursus i butikken i dag

Slået op af Helene Juul den

I dag var der en lille gruppe quiltere, der trodsede efterårsvejret for at komme på kursus ved tekstilkunsteren Maria Vetter.


Emnet for kurset var Paint Sticks.
Paintsticks er en oliebaseret farvekridt som har uendelige mange muligheder når man først kommer igang. De kan være lidt dyre i indkøb og dette afholder måske mange fra at prøve dem - og der er sikkert også nogle, der tænker at "det der farvelade" nok kun er noget for sådan nogle kunstere som Maria?!?!?! ;-)

Her er et par billeder fra Marias utrolig lækre prøvebog
På dagens kursus medbragte Maria et udvalg af paintsticks, så alle kunne afprøve teknikken, før de går ud og investerer. Der blev hygget og malet og stencil'et til den store guldmedalje og deltagerne prøvede at arbejde med disse farver på mange forskellige måder.

 
 
 

Ud over at lave forskellige prøver af div. teknikker havde Maria opfordret kursisterne til at medbringe små patchwork arbejder som de kunne tænke sig at dekorere med paintsticks - dette kunne være dækkeservietter, gryderlapper eller andet.
 
Kursisterne gik glade hjem fra et kursus, som de syntes havde været supergodt og hyggeligt og jeg håber at Maria har inspireret dem til nye måde at dekorere deres patchwork på.
 
Se f.eks. dette sommerfugle mønster (designet af mig), syet af Sonja som på kursus lige gav dem en ekstra dimension vha. en stencil.
 
 
Har du lyst til at se flere billeder fra dagens kursus, så kig forbi butikkens flickr-album
 
Alle billeder er (naturligvis) taget af husfotografen!
 
 

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.