Norsk weekend, del 2/Hermegås kursus med Trine Bakke

Slået op af Helene Juul den

Lørdag den 18. juni 2011 var norske Trine Bakke, forfatter til "Lappesaker" og "Flere Lappesaker" og medindehaver af den norske quiltebutik Lappemakeriet i Hørning for at holde kursus hos Helene Juul Design. Interessen for kurset var så stor at kurset blev afhold på Hørning Kro, som har særdeles gode rammer for den slags arrangementer.

Hermegås betyder en "copy cat"/efteraber og det var netop, hvad kurset gik ud på. Trine medbrage 16 antikke quilts, som deltagerne måtte kopiere af hjertes lyst ... med god hjælp fra Trine til at vælge de rigtige farver og stoffer.


Jeg kan desværre ikke vise så mange billeder af Trines antikke quilts, da hun gerne vil gemme dem til en kommende bog, men her er et par indtryk fra en dejlig dag og et par billeder af Helenes antikke quilts & toppe, som vi også kiggede på den dag.
Vil du se flere billeder fra et helt utrolig inspirerende kursus med Trine Bakke, så kig forbi butikkens flickr-album. Alle billeder er naturligvis taget af "husfotografen" Albert Tureczek fra abmmodel

I morgen (i nat nærmere) drager jeg på en velfortjent ferie til Tyrkiet med mine unger. Butikken er derfor lukket hele uge 26. Jeg er tilbage igen i uge 27, hvor der er åbent mandag-fredag kl. 10-15.

Quilte hilsener Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.