Nogen forstår vel at skabe drama!

Slået op af Helene Juul den

Min familie (drengene i allefald) er rigtig misundelig ... for i går var deres mor (ja mig) ude og køre ambulance ... igen.
Jeg synes nu ikke det var så sjovt og kunne godt have undværet turen ...

Jeg måtte lige en tur på Amtssygehuset i går formiddags... da man frygtede en blodbprop i lungen, men så galt var det heldigvis ikke og de slap mig løs ved 22-tiden i går aftes (efter jeg havde plaget KRAFTIGT I ET PAR TIMER). Jeg lå på medicinsk visitations afdeling sammen med en masse GAMLE SYGE mennesker. Damen bag forhænget i samme værelse som mig lå og rallede hele dagen og lød som om hun var døden nær. Alle alarmer gik hele tiden og rummet var lige ved udgangsdøren, så der var en livlig trafik. Jeg kunne ikke slappe af og fik ikke lukket et øje hele dagen, selvom jeg ikke havde sovet natten inden.

De mener jeg har/har haft en kold lungebetændelse i forbindelse med en ret så kraftig influenza. Jeg er langt fra på benene igen og ved lige nu heller ikke hvornår jeg skal på arbejde igen. Butikken er desværre af samme årsag lukket i dag også.

I morgen lørdag passer Pia butikken og der er normalt åbent fra 10-13.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.