Når livet rammer dig i nakken...

Slået op af Helene Juul den

kære allesammen
Som nogen af jer måske har fået med jer, så er jeg pt nedlagt af en ordentlig gang stress. Det betyder at jeg nu har været sygemeldt i omkring 7 uger både fra mit lærerjob og butikken.

"The show must go on", som man jo siger - og jeg er godt klar over, at I ikke kan undvære jeres favorit pw-butik så længe ;-) så jeg har været så heldig, at nogle af de gode piger omkring mig har kunne åbne ibutikken ndimellem og tage sig af cafeer mm.. Det er også lykkedes ved deres hjælp at få de BOMs og andre abonnementspakker ud uden for megen forsinkelse. Det er jeg super taknemmelig for!

Jeg ville være ked af at man kommer til et lukket dør ... især hvis man kommer langvejs fra, så husk at tjekke inden du tager hjemmefra. Det står ØVERST på butikkens hjemmeside, hvis der er ændringer i åbningstiden, som der er i øjeblikket ... og regn med at der nok kommer til at gå lidt tid, før alt er normaliseret igen.

I dag fredag 9/11 er der åbent som normalt fra kl. 15-17.30 og det er Nanny I vil finde bag disken. Nanny er efterhånden ved at være ferm ved kasseapperat mm, men husk at hun ikke er hjemmevant og gør det så godt hun kan! :-)

quiltehilsener Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.