Monteringsvejledning til Victorian Sampler BOM

Slået op af Helene Juul den

kære deltagere i butikkens gratis BOM. Tak for tålmodigheden! :-)

Jeg har pt lidt problemer med min hjemmeside, så I får lige sidste del af Victorian Sampler BOM her på bloggen.

Vi nåede altså at passere august, før jeg fik tid til at lægge de sidste vejledninger til montering af jeres blokke ind. August er altid en TRAVL måned for mig idet, der både er skolestart og ÅRETS begivenhed indenfor Patchwork-verden, nemlig Dansk Patchwork Forenings Træf.

I min sommerferie syede jeg som en gal - ja faktisk til jeg fik hul på fingerne - bl.a. for at få Victorian Sampler færdig. Jeg kunne se, at jeg umuligt kunne nå at få den quiltet selv, så jeg sendte den til Bodil Egebjerg fra Beo Beo til quiltning. Den kom retur 2 dage før afgang til Odense ... og skulle jo så også lige have en lukkekant på, så den var om jeg må sige "frisk fra fad", da den blev hængt op i Odense.

Quiltningen er enkel og geometrisk, også typisk for den tids quilts.

Jeg har valgt at montere mine blokke i et såkaldt "strippy" layout idet det ikke var usædvanligt for perioden slut 1800-tal/start 1900-tal. "strippy" betyder jo bare striper og dækker over, at blokkene er syet sammen i striber, fremfor på rad og række. Jeg har valgtat sætte mine blokke "på spids" for at få dem til at fylde mere idet 12 blokke jo ikke er alverden.

Klik her for at downloade stofforbrug og monteringsvejledningen som en pdf-fil.

Victorian BOM Sampler


Og klik her for at downloade de store settings-trekanter og her og her for at downloade de små setting-trekanter!

Bemærk at de store setting-trekanter ikke kan printes på ét stykke papir og at du derfor skal lime/klistre dem sammen i den stiplede linje!

Rigtig god fornøjelse med syningen,

Helene

PS: Jeg vil blive RIGTIG GLAD for at få tilsendt billeder af jeres færdige Victorian Sampler BOMs til butikkens flickr-album ... uanset om I har brug stof fra egen stash eller købt de originale stoffer hos mig :-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.