"mangler du en kat???..."

Slået op af Helene Juul den

Sådan blev jeg mødt af en flok søde små unger fra nabolaget i går sidst på eftermiddagen ... og jeg måtte ærligt svare dem, at det vidste jeg faktisk ikke, for kattene i vores hus går ud og ind som det passer dem ... og jeg havde da set dem begge tidligere.

Men ... det skulle vise sig, at det gjorde jeg! :-(

Billedet her stammer fra i foråret, hvor jeg lavede dette indlæg

Vores søde Nellie lå død nede på Kolt Kirkevej ... hel og fin som om hun sov ... men også helt død. Hun indgår desværre i vores i forvejen rigtig kedelige katte statistik ... 5 døde katte ud af 6, men vi bor også det dumt sted med flere veje omkring os. Vi synes bare at et rigtigt katteliv er det liv, hvor man kan gå ud ... også selvom det kan koste katten livet.

Nellie var efterhånden en voksen dame på 8 år, så vi havde da regnet med at kunne beholde hende, da de andre katte har været langt yngre, da vi mistede dem. Hun kom faktisk til huset sammen med sin søster Maja ... efter at Carlos's søster  Kitty var blevet kørt ned og Carlos gik hen og blev rigtig ked af det og deprimeret uden en katte-ven i huset. Maja nåede ikke engang at blive et år, men Nellie har vi så haft glæde af i rigtig mange år.

Resten af dagen var ret sørgelig ... man bliver jo glad for de kæledyr man har og de bliver en del af familien. Vi fik hentet Nellie og hun lå "lit de parade" på sin ynglingspude ude på græsset i haven med (mygge-)lys omkring mens vi sad og tog os sammen til at få hende begravet. Hun har nu fået en plads i haven ved siden af sin søster.

Carlos har været rundt på gulvet siden. Ville ikke komme ind i går aftes og her til morgen var han helt hæs ... som om han havde kaldt på hende hele natten. Stakkels pus ...

Lad os se hvor længe Carlos og hans mennesker kan holde til "kun" at have én kat.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.