Hvor blev de 20 år af???

Slået op af Helene Juul den

I dag fejrer vi Olivers 20 års fødselsdag. Sådan her så han ud da han kom til verden på en dejlig sommerdag i 1993

 
Lidt utilfreds i foto-øjeblikket men ellers en dejlig og nem baby ... godt jeg ikke vidste hvad der skulle komme. Hans (og dermed mit) liv har ikke været nemt; det meste af barndommen var op ad bakke. Især årene siden han forlod folkeskolens trygge rammer har til tider trukket tænder ud. Det er en lang historie og noget af den kan læses på mit blogindlæg fra hans 18 års dag. Lad mig bare sige så meget som at være en ung mand med en så alvorlig diagnose er noget vanskeligt.

Storebror Victor kom i morges med frisk bagerbrød og de to har hygget sig sammen i dag. Lillebror Magnus er med klubben i Djurs Sommerland, så når Albert er kommet hjem fra arbejde og hele familien er samlet senere, så skal middagen indtages på Restaurant Flammen i Århus. Lækkert ... og rigeligt - hvilket ikke er uvæsentligt med 3 knægte i alderen 13-22 ;-)

Her er et af de nyeste billede jeg har af de 3, fra Magnus konfirmation i foråret (Oliver til venstre)

Vi har gjort de første forsigtige foranstaltninger til at Oliver kan flytte hjemmefra ... måske engang i løbet af det næste års tid. Det bliver lidt spændende at se, hvad fremtiden bringer ...


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.