Hul på bylden...

Slået op af Helene Juul den

Så gik der endelig hul på bylden og foran tv'et i går aftes fik jeg både broderet "noget" til et juleprojekt og fik syet "skallen" til et bevinget "julevæsen". Her er lidt "sneakviews" for begge modeller skal bruges til et julekursus i november og december

... og forøvrigt er vores lille stue det eneste sted i vores 94 kvdratmeter STORE hus, man kan opholde sig - hvis man ser bort fra køkken, badeværelse og soveværelse ;-) så her tilbringer jeg det meste af min tid. Her står også min pc og spisebordet har jeg forvandlet til en blanding af arbejds- og fralægningbord. Jeg har aldrig i mit 20 år lange liv som quilter haft et syværelse, lapperi, design studio eller hvad man nu kalder det ... og det er da gået meget godt alligvel ;-)
Men, som skrevet ... her er der i en grad gået hul på sy-blokerings-bylden ... så jeg iler tilbage til mit spisebord, hvor jeg liiiiiiige har ryddet en lille plads til skæreplade og symaskine. Jeg er nu i fuld gang med at få indhentet noget af mit forsømte ifht. Design Udfordringen 2010

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.