Helene Juul Design på Facebook!

Slået op af Helene Juul den

Ok, så har jeg overgivet mig!
Jeg har oprettet en Facebook side til butikken.

Jeg må indrømme, at jeg har tænkt over dette LÆNGE, for da jeg både har et meget udadvendt job (som skolelærer) og via dette kontakt til MANGE mennesker og også har kontakt til mange af jer bloggere, mine kunder, abonnenter mm, så var der risiko for at dette blev endnu en tidsrøver ... og tid er ikke det jeg har mest af.

Men, nu har BUTIKKEN altså en profil ... så skal jeg bare lige finde ud af præcis, hvordan man gebærder sig i dette for mig ukendte landskab.

Nu tilbage til opdatering af butikken ... masser af nye stoffer venter på at blive scannet og lagt ind ...

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.