En rigtig dejlig julebroderusk-dag...

Slået op af Helene Juul den

Her sidder jeg nu TRÆT (må jeg indrømme), men med en rigtig god følelse af at vi har gjort det igen ... stablet et rigtig hyggeligt og spændende arrangement på benene og givet vores kursister en dejlig dag ... i selskab med Wenche og hendes finurlige broderuskdesigns.

Her viser Wenche en utrolig flot pude ... og hvis det ser ud som om hun morer sig på billedet, så skyldes dette en lidt "intern" spøg, der inkluderer noget med "dusk og klunke" og dansk/norske sprog-forviklinger ;-)

35 damer fra nær og fjern (fra alt imellem Falster, Esbjerg og Hobro) var samlet i dag på Hørning kro til en rigtig dejlig dag i julens tegn.


 Som sædvanlig havde vi pakket "godteposer" med lidt gaver fra butikken samt naturligvis det som damerne var kommet for ... flotte nye julemønstre fra Wenche.


Snakken gik lystigt mellem bordene (og mange kendte ikke hinanden i forvejen) og nålene glødede alt imens vi blev fyrsteligt beværtet af kroens søde personale.

 
... og der blev da også tid til en lille veninde-snak ind imellem.
 
Tak til alle for en dejlig dag ... nogle af os ses snart igen, for i morgen (søndag) går det jo løs igen med Toilettaske kursus.

Alle billeder taget af Albert Tureczek fra abmmodel

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.