De gratis glæder

Slået op af Helene Juul den

Lørdag den 18. december 2010 gæstede Maria fra All Momas Quilt Helene Juul design for at lave en demonstration af, hvordan man i løbet af "nul-komma-fem" kunne trylle med lidt stoftrekanter, nål, tråd, perler og pailetter og sy de sødeste små foldede julestjerner. Disse kan bruges til f.eks. servietringe eller til små ophæng, hvis man syr flere sammen.
På trods af juletravlheden havde adskillige valgt at lade julehandel være julehandel og fik en lille kreativ pause bænket rundt om bordet, hvor de under Marias kyndige vejledning foldede og syede. På mit flickr-album kan du se flere billeder fra denne dag.
Mange som ikke har kunne være med har spurgt efter mønster og Maria har derfor besluttet sig for at lægge en tutorial ud på sin blog ... så med lidt tålmodighed kommer den nok snart ;-)

Apropos de gratis glæder, så er der en del designere, der i disse dage er i deres gavmilde hjørne og deler ud af gratis mønstre, mange af dem med jule tema. På Gail Pan's blog er der det sødeste juletræ, man kan brodere og May Britt fra Abyquilt har igen i år tegnet et rigtig sødt hjerte. Begge dele er perfekte til en sidste øjebliks julegave eller et lille mellem-jul-og-nytårs-projekt.

Julen er hjerternes fest, siger man ... en tid hvor man måske reflekterer lidt mere over tingene (?) og gør sig mere umage med at åbne sit hjerte for andre. En tid, hvor der skal gives gaver ... og det gør godt ... at give. Det er mindst (eller mere) givende end det at modtage ... selvom det bestemt også er dejligt. Jeg fik f.eks. en rigtig smuk buket og vin og en julehilsen forleden fra en af mine rigtige søde kunder. Totalt uventet, men meget dejligt :-)
Billedet stamme fra vores sidste samling DesignUdfordring (kort kaldet DU) i lørdags. For at se flere billeder fra denne dag, så besøg albummet hos flickr.

Tak for alle kommentarer og stemmer i Pudekonkurrencen. Jeg trækker vinderene i pudekonkurrencen samt vinderne i "Give-away'en" juleaftensdag, så præmien kan blive uddelt inden Nytår, så det er ikke for sent at afgive sin stemme endnu!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.