Circle of Sisters BOM

Slået op af Helene Juul denVanen tro kører vi med mere end én BOM hos Helene Juul Design ... og det gælder naturligvis også i år :-)

Vi har i de sidste mange år haft en på alle måder "stor" BOM (både i omfang/"areal" og sværhedsgrad mm) i klassisk stil, opsyet i 1800-tals reproduktionsstoffer og enten designet af mig eller af en dygtig international designer. Fra de senere år kan bl.a. nævnes "Mrs. Billings", "Robin's Nest" og "Stonefields".

I år er det quilten "Circle of Sisters", der er emnet for vores store repro-BOM

str. 81" x 81" (ca. 205 x 205 cm)

"Circle of Sisters" Quilten er inspireret af en vintage quilt fra australske Karen Style’s egen quiltsamling. Originalen er syet i 1940-50’erne og er en glad og finurlig quilt fyldt med sjove stoffer. Karen har genskabt quilten ved at bruge moderne teknikker og har til formålet fået fremstillet specielle akrylskabeloner beregnet til syning i hånden på amerikansk. Disse er inkluderet i mønsteret. BEMÆRK: Du kan altså IKKE sy denne BOM i hånden over pap ... med mindre du selv finder ud af at tegne den op ;-)

Karen har reproduceret sin version i smukke 1800-tals reproduktionsstoffer … og det samme har vi valgt at gøre. Her ser du den første af de 9 blokke du skal sy, hvis du melder dig til denne BOM


Det er dygtigte Anne Henriksen, der syr denne BOM for butikken - og som en ekstra hjælp til at komme igang med projektet, er der mulighed for at komme på en "Tips & Tricks" kursusaften med Anne onsdag den 1. marts (BEMÆRK: NY DATO) kl. 19-22, pris Dkk 99,-. 

Både Karen Styles og jeg ELSKER at bruge mange farver og stoffer ... nok også en af grundende til at vi elsker antikke quilts ... og du får selvfølgelig også mange dejlige farver og stoffer at lege med i denne BOM ... faktisk mere end 13meter stof i alt ;-)

Her er et par billeder af de fine 1800-tals stoffer Anne blander med sikker hånd


En lækker blanding af varme og kolde farver, fine 1800-tals reproduktioner fra førende designere og producenter som Windham, Marcus Brothers, moda og en del Dutch Heritage stoffer fra Petra Prins


Gyldne, pink, røde, violette, blå, grønne og sorte stoffer a la disse på billederne ... idet det må bemærkes at du det jo KAN ske, at vi løber tør for de VISTE stoffer her, men så finder vi SELVFØLGELIG lign. fine stoffer til erstatning.

Da der meget udsædvanligt er gult bundstof på denne quilt (hvildet var DET jeg faldt for), så bliver det jo en en GUL quilt … og hvis det SKULLE være DET som afholdt dig fra at hoppe på denne BOM, så er det SELVFØLGELIG muligt for os at finde en anden gennemgående farve til bund i blokke og baggrund for dine cirkler :-)

Og så til alt det praktiske ifht. opstart, pris mm...

Vi starter op i starten af marts måned (de som evt. melder sig på Annes Tips & Tricks kursus får deres første pakke den aften).

Første pakke indeholder alt baggrundsstof = 3 meter mønstret og 1,5 m ensfarvet samt stof til første blok + mønster.
Pris Dkk 1150,- + evt. porto, hvis det skal sendes

2.-9. pk. indeholder de stoffer du skal bruge til denne måneds blok (BEMÆRK: Nogle af stofferne skal bruges et par gange for at give sammenhøringhed og harmoni i quilten).
Pris pr. pk Dkk 159,- + evt. porto, hvis det skal sendes

Samlet pris for denne BOM inkl. mønster, Dkk 2422,- + evt. porto

Hertil kommer evt. udgifter til kant, hvis du ønsker dette samt vat, bagsidestof samt lukkekant, som IKKE er inkluderet i prisen!

Skulle du have lyst til "bare" at købe mønsteret uden stof, kan det naturligvis også lade sig gøre. Pris Dkk 395,-. Men BEMÆRK dog at du skal BESTILLE mønsteret, for at være sikker på at jeg har et til dig! Du kan naturligvis også deltage i Annes Tips & Trick kursus, hvis der er plads (først og fremmest skal der jo være plads til evt. interesserede BOM-deltagere).

Hvis du ønsker at tilmelde dig denne BOM, så send en mail til helene@helenejuul.dk med Circle of Sisters BOM i emnefeltet. Husk at skrive fulde navn og adresse til mig!Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.