Billeder fra dagens lynlåse demo...

Slået op af Helene Juul den

I dag havde butikken besøg af Maria Harrits fra AllMomasQuilt, som kom og viste mange forskellige måder at sy lynlåse på/i ... tasker, bokse, puder mm.

Demoen var godt besøgt hele dagen ... og i 3 stive timer talte Maria om lynlåse og gav gode råd og vejledning til helt konkrete lynlås-problemer.

Hvis nogen undrer sig over, hvad strygestivelse har at gøre med lynlåse, ja så er det et af de produkter, som Maria varmt anbefalede (sammen med Roxanne's Glue-baste-it lim) til at tackle selv de sværeste lynlåse-vanskeligheder. En kunde spurgt om Maria var ansat som sælger i butikken ... tja, ansat er hun jo ikke, men hun er jo kendt for at være lidt af en "gadget-girl" og deler gerne sine erfaringer med de forskellige teknikker og redskaber, som hun selv er glad for at bruge.

Maria havde syet den sødeste lille trekantet pung i sort stof med farveblyanter i forskellige farver. Stoffet er nyt i butikken - og kan derfor ikke ses på hjemmesiden endnu, men vi har det - og det koster Dkk 149,- pr. meter.


Vil du se flere billeder fra dagens demo, så kig i butikkens flickr-album

Rigtig mange kunder havde fundet vej til Kolt i dag ... ikke bare pga. lynlåse demoen, men også fordi der var ½ pris på butikkens i forvejen nedsatte stoffer. Det blev til mange meter jeg fik skåret af i dag - og mange tomme bolts, og jeg har i skrivende stund ikke helt tjek på, hvad der er tilbage, så er du en af dem, der har siddet og bestilt på nettet, så vender jeg tilbage, så snart jeg har overblik over, hvad der er tilbage på rullerne og hvem, der er kommet først med bestillingerne.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.