Årets sidste repro-abo pakke

Slået op af Helene Juul den

Årets sidste repro-abo pakke "En lille nisse rejste ..." fra Wolff & Juul er i disse dage på vej ud til abonnenterne i det tempo de bliver betalt.

 
Emnet for denne pakke er jul og juletraditioner og inspirationen til pakkens projekt, en fin løber med applikerede nisser, er de danske kravlenisser.

 
Det er som sædvanlig Wenche's fine streg og min pen ... og så har vi fået kvalificeret syhjælp fra en af mine kunder, Tove Jensen, da det kneb lidt med sytiden for os begge. Som det måske kan ses, så mangler monteringen også endnu ... men heldigvis bliver det jo jul igen ... til næste år ;-)
 
 
Der er mange forskellige stoffer i denne pakke; 3 hele 30 cms og 6 ½ 30 cms og stofferne stammer for forskellige 1800-tals kollektioner som "American Spirit" fra Windham, "Maison de Garance" fra moda, "Little Pink Stars" og "Cross Roads to Texas" fra Blue Hill Fabrics og farverne er gammeldags/country jul; gyldent, grønt, rødt og grønt.

Nu er vi i planlægningsstadiet af næste års repro-abo ... vi lover det bliver helt sikkert både spændende læsning, lækre repro-stoffer og fine modeller.

Fra januar 2013 har jeg forøvrigt et par ledige pladser på abonnementet så tag kontakt, hvis du er interesseret.
 

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.