Vinterferie!!!

Slået op af Helene Juul den

I uge 7 er skolerne i Århus lukket ... hvilket betyder at de "lyksagelige", der arbejder og har deres gang der (læs: Bl.a. mig) HAR FRI!!!!
Med den heftige hverdag jeg holder mig, har jeg tilladt mig den luksus at holde fri sammen med mine unger i (de fleste af) skolernes ferier, så butikken i Kolt er altså lukket hele uge 7.

Tilgengæld har jeg en helt ny og  "jomfruelig" ferieuge liggende foran mig. Jeg startede godt med at sove længe i dag .. det var skønt bare at rulle om på den anden side, da mandens vækkeur ringede ved 6-tiden ;-)
Men, jeg kommer til at stå tidligt op resten af ugen, hvis jeg skal nå alt det, som jeg har lagt planer om.

Først og fremmest har jeg en STOR bunke hjemmearbejde ... opgaver der skal rettes

Dernæst har jeg sat mig mange symæssige mål for ugen ... der er det som SKAL syes (BOM blok for februar - og gerne også for marts), modeller til et par kurser ... og så alt det andet, som jeg også godt kunen tænke mig at snige ind.
Det er f.eks. længe siden mine "Tumbling Blocks" er blevet rørt. Jeg gik igang med at sy dem sammen i rækker i julen, men så har de ligget siden ... og så har jeg nogle dejlige Rowan stoffer i forårfarver, der ligger og beder om at blive rørt lidt ved også.

Det eneste jeg med sikkerhed ved er at jeg har lagt for mange planer for én uges ferie ;-)
Jeg må hellere se at komme igang ...

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.