Ugens Darling - en god handel!

Slået op af Helene Juul den

Ugens Darling i uge 50 er hverken en designer, en farve eller et bestemt stykke stof ... men simpelthen UDSALG.

Hvem kan ikke lide at kunne gøre en god handel? Jeg elsker i allefald selv, når jeg har mulighed for at erhverve mig noget, som jeg har gået og ønsket mig ... og ikke behøver betale fuld pris for det.

... og det er netop lige præcis hvad der er mulighed for at gøre hos i butikken i morgen søndag den 16. december, hvor butikken er åbent fra 10-14. Jeg er tilhænger af RIGTIGE udsalg ... altså at der virkelig skal være noget at komme efter, når man slår på udsalgstrommen ... og det er der så!

Udsalgshylderne med stof til bare Dkk 70,- pr. BUGNER ...

 
faktisk er der så mange at jeg har måtte tage begge sider af reolen i brug
 
Og de Kaffe Fasset/Rowan stoffer der er tilbage på nuværende tidspunkt (det er indrømmet, ikke mange) er nu røget med i bunken og sælges til samme gode pris!!!

 
 
Desuden er der en helt kasse med nedsatte mønstre (mange af dem til ½ pris) samt et udvalg af bøger sat ned med 25% ... her er et snapshot af nogle af dem.
 
 
Og der gælder "først til mølle" princip, da der kun er få eksemplarer af hver bog ...
 
Der er RIGTIG mange andre gode tilbud ... årets julestoffer sælger med 25% rabat ... det samme gør et udvalg af pre-cuts ... og så er der vores altid POPULÆRE bolt-ends, som der nok skal komme rift om.
 
Jeg har pakket løbende hele året ... og de sidste par uger er der pakket intenst, så i morgen vil der være flere hundrede flotte bolt-ends til rigtig god pris.
 
billedet lånt her
 
En bolt-end er en rest ca. imellem 1-4 meter, som sælges til Dkk 55,- pr. meter ... stort set indkøbspris!
 
De af jer, der sidder foran skærmene langt herfra skal selvfølgelig også have mulighed for at handle. Evt. onlineordre kan af praktiske årsager først ekspederes EFTER at butikken er lukket i morgen .. og så skal jeg forsøge at få opdateret butikken, så I kan se, hvad der er tilbage.
 
Jeg er i skrivende stund (lørdag eftermiddag ved 17-tiden) i butikken for at gøre det sidste klar ... og håber vi ses i morgen, hvor Elisabeth Fra E.S. Design også vil være til stede med sine søde nisser
 
Ses vi???¨
 
Nisse-hilsener Helene
se evt. flere billeder fra sidste års julestue/statussalg her

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.