Tilmelding til Marie Antoinette BOM er nu mulig!

Slået op af Helene Juul den

Så præsenterer vi vores nye månedsblokk "Marie Antoinette - Brev fra en dronning", en BOM ud over det sædvanlige! Et moderne projekt med historiske rødder. Et helt specielt tæppe med stilfulde og klassiske broderi- og applikationsmotiver og pynt & stads, inspireret af 1700-tallets Frankrig og den unge dronnings hverdag på et af verdens skønneste slotte, Versailles! Med denne månedsblok får du også i hver mønsterpakke et BREV fra Marie Antoinette. Brevene gør dig delagtig i den spændende historie om den unge østrigske prinsesse, der blev dronning af Frankrig i Rokokkoens og revolutionens tidsalder, fortalt med Marie Antoinettes "egen stemme". Smuk syning & spændende historie på èn gang ... og som noget helt nyt, så har vi desuden lavet en projektblog som snart vil blive fyldt op med masser af fotos, tips og information. Denne blog kan du sagtens følge med på, selvom du ikke er abonnent på projektet!

Quilten måler 150 x 165 cm og er beregnet til slumretæppe eller pyntetæppe over seng. Projektet er designet af Wenche Wolff Hatling og Helene Juul. Mønsteret er i 5 dele og publiseres på dansk, norsk og engelsk. Helene Juul Design og Northern Quilts er eksklusive leverandører af denne BOM i 2011!
Vi har udarbejdet forskellige abonnements-former, således at du selv kan vælge det som passer bedst til dig. Vi har også lavet en broderi-pakke og en pynte-pakke, da dette tæppe har meget lækker pynt i form af silkebånd, perler, guldknapper og blonder!

Opstart er 15. marts 2011, og derefter er BOM-udsendelserne ca. den 15. i hver måned. Du kan melde dig på, når du ønsker i løbet af 2011, men vi har begrænset med originalstoffer til vores model, så det er først til mølle mht. stoffpakkene! Ligesom der vil være lidt forskel på de stoffer som Wenche og Helene tilbyder, men vi tilstræber os at komme så nært på originalen som mulig! Alle stoffer er i 100% bomuld og højkvalitets quiltestof, der i stil, farve og udtryk ligner stof fra Marie Antoinettes tid.
Læs mere om tilmelding og priser her

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.