Tak for kaffe

Slået op af Helene Juul den

er en fin overskrift på dagen i dag. Har været på tur med 2 veninder til Silkeborg museum, hvor der er en fin lille udstilling med Kaffe Fasset's broderier, strik og patchwork. Jeg glemte selvfølgelig mit kamera, så I må tænke jer til billederne (eller kigge og se lidt på museets hjemmeside). De der kender mig ved, hvor dårlig jeg er til at huske det ... eller til at huske at fotografere, når jeg HAR det med. Jeg plejer at undskylde mig med, at jeg normalt har "folk" (læs mand) til den slags ;-)
Vi havde en rigtig hyggelig dag ... først en lækker brunch hos Café Kik med udsigt til Gudenåen og dernæst et par inspirerende timer i "kaffe-manden's" selskab. Jeg tror vi var enige om, at det var nogle flotte og inspirerende quilts (bevares også flot strik og nogle fine broderier, men vi kiggede nok mest på intensivt på quilts'ne), men at de ikke alle kunne leve helt op til den sytekniske standard, vi forventer - ikke mindst af os selv. Det var ikke alle sømme, der matchede eller alle quiltesting, der var fuldstændig ensartede, men man kan ikke beskylde manden for at være kedelig.
Om det var alle de farverige synsindtryk, al den hyggelige venindesnak om dette og hint ... eller den nerve, jeg har i klemme imellem skulderbladene, der gjorde mig lidt træt og ør i hovedet, skal jeg ikke kunne sige. En kop kaffe og "en lille morfar" måtte der til, da jeg var vel hjemme igen, inden det igen gik løs. Her til aften var jeg til et foredrag "Fuck hvor taler børn grimt" med psykolog Flemming Christiansen fra Toftemosegaard, på den skole,hvor jeg arbejder som lærer. Egentlig gad jeg ikke skulle afsted på en dag, som ellers er min fridag (og hovedpinen hjalp ikke specielt på lysten), men det viste sig faktisk at være både spændende, provokerende og inspirerende.
Alt i alt en rigtig god dag!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.