Sommeren 2018 og klar til Kursussæsonen efterår 2018

Slået op af Helene Juul den

Her er nu en sommerferie billig til salg!
Det er nu ikke fordi det hele har været bare afslapning ... tværtimod har dette været en rigtig arbejdssommer for mig ... og alligevel har jeg langt fra nået alt det jeg troede/håbede. Det KAN være, at jeg har (igen) har overvurderet mig selv og troet, at jeg havde magiske kræfter ... for to-do-listen var LANG.

Ferien startede på skønneste måde med en tur til Lolland med yngstesønnen, der på trods af sin alder (på vej til de 19 år), stadig nyder at komme på besøg hos mormor og morfar i det, som jeg vist mange gange har omtalt som vores "private ferieparadis".  Selskabet, mormors gode mad og Lollands vidstrakte (nogle vil nok kalde den flad og kedelig) natur føltes som en lise for sjælen efter ugers intensiv travlhed i skolen og butikken op til ferien.


En lille smule håndsyning på terassen hos mormor og morfar blev det også til ... og bortset fra lidt syning i lufthavnen et par uger senere, så er det ikke blevet til mere af den slags her på matriklen i sommerens løb.


THANK GOOD ... at jeg har så mange søde og dygtige syveninder, der har knoklet/stadig knokler i sommervarmen for at sy nye og flotte modeller op til butikken til det kommende Træf i Odense.
Nu starter hverdagen jo (som altid i august) med BRAGENDE travlt i butikken efter mange ugers lukket ... med alle forberedelserne til Træf (der skal skæres og pakkes én mas) ... og naturligvis skolestart på mit "rigtige" arbejde ;-)Vi holder traditionerne i hævd her i familien ... og gemalen og jeg nåede da også en tur til Ebeltoft til vores obligatoriske Stjerneskud på Mellem Jyder. Vi havde valgt en supervarm dag ... men det var da vist svært at undgå i år ;-)


Og i år var vi også ude og rejse. En uge til Skotland, hvilket vise sig at være et godt valg netop i år med den varme sommer i DK. Sommeren har også været varm og tør i Skotland ifht. hvad de er vant til, men det var herligt med lidt køligere temperaturer. Edinburgh var omtrent som Aarhus, men jo længere nordpå vi kom, jo køligere blev det.

Eilean Donan Castle (kendt fra filmen "Highlander")

Ingen af os er strandmennesker. Vi vil gerne ud og opleve noget ... og var på farten fra tidlig morgen til sen aften hver dag. Vi kan rigtig godt lide historie, kultur og gamle sager ... så vi fik udforsket en masse slotte og ruiner ... og dem er der mange af i Skotland ;-)

Urquhart Castle (ved Loch Ness)

Clachan Duich Burial ground ved foden af Kintail bjergene, et helt igennem MAGISK sted

Da jeg ved at både familien - og mange andre - elsker at følge med i vores rejser, har jeg lagt en masse billeder ud på instagram fra turen til Skotland.

Men, som jeg indledte dette blogindlæg med at skrive, så har denne sommerferie også været noget af en arbejdsferie for mig. Jeg har nemlig fået mig en webshop med handlekurvsløsning. Det har jeg ønsket mig længe, men det kræver jo både tid og penge at investere i dette.

Den perfekte løsning fandt jeg i samarbejdet med Yth Høgfeldt Jedrzejczyk fra VITALkommunikation . Yth er en af mine "gamle" kunder, og det var bare toppen at skulle have en patchworker til at hjælpe med dette, da hun jo ud over sin professionelle briller også kiggede på tingene ud fra en patchworkers perspektiv.

Siden Yth blev klar med min shopløsning for en lille uge siden, har jeg haft MEGA travlt med at lægge varer og kurser ind ... og er jo langt fra færdig med det hele endnu. Sandsynligheden for at jeg får lagt alle de tusindvis af varernumre ind, som jeg har i den fysiske butik i Kolt er nok USANDSYNLIGT, men jeg skal gøre mit bedste for at holde butikken opdateret med de nyeste  ting.

Du finder butikken ved at klikke på kattelogoet øverst til højre her på bloggen!

Kursusprogrammet for efteråret 2018 er som sagt også klart.
Da jeg selv synes det er skønt at sidde og bladre i et fysisk program, har jeg lavet det som en pdf-fil som jeg plejer. Den finder du her

MEN VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET NYE ER, DU TILMELDER DIG OG BETALER DIREKTE I NETBUTIKKEN!

Jeg glæder mig til et forhåbentlig aktivt og kreativt efterår i butikken og håber vi ses :-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.