Repro abonnement

Slået op af Helene Juul den

"Rejsen vestpå betød for de flestes vedkommende et varigt farvel til ”det og dem derhjemme”, og de quilts, som nybyggerne bragte med sig repræsenterede derfor et bånd til ”hjemme”; til det sted man højst sandsynligt aldrig kom til at se igen. De fleste quilts, der blev medbragt på rejsen udgjorde simpelthen sengetøjet til familien og mange af dem var såkaldte ”brugsquilts”, altså ikke de quilts, man havde gjort mest ud af at sy og quilte, men selv en god gammel quilt gav en følelse af høre til et sted i en ny og usikker verden."

Sådan står der i bl.a.  teksten til 2. del af WJCC's Prærie Sampler repro-abonnementspakke, der netop i disse dage er på vej ud til abonnenterne. Wenche sendte sine i sidste uge, men her hos mig, hvor der kun er "lille mig" til at printe, skære, pakke og sende tager tingene lidt længere, og jeg har først i denne uge fået sendt de første pakker. Resten følger snarest - efterhånden som de bliver betalt.


Endnu engang 6 flotte tidstypiske stoffer fra midt-slut af 1800-tallet i rødt, brunt, madder og cadetblå og 2 nye blokke til abonnenternes "Prærie Sampler". Se f.eks. Wenches blog.

Jeg har desværre ingen ledige pladser på dette unikke abonnement, men det er muligt at blive skrevet op på venteliste ... ellers kan evt. interesserede henvende sig til Wenche, som stadig har et par ledige pladser.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.