Ren afslapning ... og statussalg i butikken

Slået op af Helene Juul den

1. juledag ... en rigtig afslapningsdag her i huset. Selv kattene har taget den med ro. Her er Nellie og Carlos under juletræet
I må ikke grine af hverken juletræs "tæppet" eller "opstablingen" af juletræet ;-)
Da jeg for ... tja, hvad er det efterhånden? Måske 15 år siden for første gang skulle holde juleaften, gik det alt for sent op for mig, at jeg ikke ejede et juletræstæppe. Jeg fór ned i den lokale pw-butik sidste åbningdag før jul og købte et fint stykke stof med trykte jule-patchwork-motiver og et stykke ensfarvet stof til kant og bagside. Det er vrangsyet, der er ingen vat i og ingen quilt. Ja ja ... og jeg har aldrig fået lavet mig et fint juletræstæppe, selvom jeg har lovet mig selv det hver gang.

Mit overskud og overblik - også i år - afspejles i at vores juletræ i år holdes oppe af et par af mine sykurve ... vi kunne simpelthen ikke finde den juletræsfod som vi ellers købte sidste år, så træet blev sat i en stor urtepotteskjuler, "fyldt ud" med stof ... og så altså stofkurvene til at holde det hele på plads. Det står ikke sindsygt stabilt, men det er da gået OK ;-)

Jeg har gået rundt i "slappe-af-tøj" hele dagen og har tullet lidt rundt og lavet lidt af hvert. Jeg har syet lidt ... er begyndt at sy mine Tumbling blocks sammen. Så har jeg "læst avis" (= surfet lidt på computeren), jeg har lavet stofberegning på min nye BOM, som starter op i januar (mere om den en anden dag) ... og jeg har ikke mindst gjort klar til ...

Statussalg!!!
Alle stoffer og bøger er uanset før-pris nedsat med 25%. Bemærk: mindstesalg (af hvert stof) er ½ meter og gælder IKKE de i forvejen nedsatte stoffer!

Rabatten trækkes fra faktura og tilbuddet gælder så længe lager haves, indtil 31/12 2011 midnat. Send en mail på helene snabel a helene juul dot dk (naturligvis uden mellemrum) eller brug butikkens bestillingsformular.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.