"Pusle-sammen-weekend" med Designholdet 2010

Slået op af Helene Juul den

I denne weekend var der "pusle-sammen-weekend" af blokkene, som deltagerne havde syet på mit Designudfordrings kursus i 2010. Siden vi mødtes sidste gang i december, havde mange af dem haft travlt med at få gjort alle opgaver færdige (undtaget mig selvfølgelig, der som sædvanlig har alt for meget andet at lave).
Nogle af pigerne mødtes fredag aften efter arbejde i det beboerhus, der hører til Ingers bebyggelse og hyggede det meste af fredag aften. Flere kom til lørdag ... og jeg deltog i dag, søndag. Jeg nåede dog slet ikke at få mine (få) blokke op af sykurven, da jeg åbenbart var savnet. Mange ville gerne have at jeg gav mit besyv med inden de tog beslutningen og gav sig til at sy deres blokke sammen.
Her er et par billede fra i dag - og har du lyst til at se flere, så kig i mit flickr-album, hvor der nok skal komme flere billeder fra weekenden efterhånden som jeg får dem fra de andre.

Her er nogle af Nanny's blokke. Hun har fået den idé a tsamle sine blokke i elementer á 65 cm for at få lidt "system i rodet":
Det er lykkedes Karin at "personlig-gøre" sine blokke i en sådan grad, at det på trods af, at hun har skulle lege med stoffer og farver, der ligger noget fra hendes normale stil, alligevel har formålet at få noget "typisk Karin" ud af det. Blokkene skal syes sammen "on point" med violette "setting trekanter" og kanter. Det bliver superflot:
Meget af tiden er gået med at kigge på hinandens blokke og komme med gode forslag og in-puts. Her er det Pia og Henriette, der får en sludder om Henriettes blokke:


Og så kan jeg altså ikke nære mig for at bringe endnu et par billeder af lille Emil ... denne gang fotograferet af husfotografen. Jeg tror billederne taler for sig selv, så der behøves vel næppe flere ord ;-)fortsat god søndag, Helene


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.